Dostlar buluştu

Galatasaray Kulubü eski yöneticilerinden Haldun Üstünel ve eşi Zeynep Üstünel, sömestr tatili öncesi dostlarıyla Nişantaşı Park Şamdan’da verdikleri davette bir araya geldi.

Haberin Devamı

İş, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı davet geç saatlere kadar sürdü.

Tezkere sonrası buluşma

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin büyük oğulları Hacı Sabancı, geçen yaz manken Özge Ulusoy ile flört etmeye başlamıştı. Sabancı, vatani görevini yapmak için Tekirdağ’a gidince sevgililer mecburen ilişkilerine ara vermek zorunda kaldı. Hafta başı askerlik görevini tamamlayan Sabancı, önceki gün Cem Yılmaz’ın TİM’deki gösterisine gitti. Gösteri için 15 bilet alan Sabancı’ya arkadaşları ve sevgilisi Özge Ulusoy eşlik etti. Hacı Sabancı’ya ait iki araçla Cem Yılmaz’ı izlemeye gelen sevgililer, mekana ayrı ayrı giriş yaptı.

Armani’den lezzet modası

Giorgio Armani’nin yeni markası Emporio Armani Ristorante, İstinyePark’ta düzenlenen bir partiyle hizmete girdi. Casual dining, bar ve cafe olmak üzere bünyesinde 3 ayrı konsept sunan Emporio Armani Ristorante, özel tasarlanan geniş terasıyla da misafirlerine dört mevsim boyunca açık hava yemek keyfi sunacak.

Haberin Devamı

Sultan’dan eğitime destek

Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurduğu, Türkiye’nin ilk eğitim ve gençlik kanalı ZTV Bilgi ve AÇEV işbirliği ile hazırlanan okuma-yazma programı “Hayat Okuyunca Güzel” e ünlü sanatçı Türkan Şoray’dan destek geldi. Şoray, programa katılıp ekran başındakilere ders verdi.

Altın kafeste eğlence

İşletmeciliğini Ergun Yıldız’ın yaptığı Golden Cage, Kıbrıs Port Cratos’ta açıldı. Bu akşam İstanbul’un yeni nesil işletmecilerinden Mehmet Davran’ın ev sahipliğinde yapılacak bir partiyle kışa merhaba diyecek olan Golden Cage, dekorasyonu, mönüsü ve eğlencesiyle Kıbrıs gecelerinin yeni buluşma adresi olmaya aday.

Moda ve müzik

Ortaköy’deki Blackk’te cuma günleri düzenlenen ‘Heroes Night Out’ adlı etkinlikte bu akşam ‘Armani/Prive’ eğlencesi var. Parti, Milano’daki Armani/Prive adlı mekânda da performans sergileyen DJ Flash’in müzikleriyle renklenecek.

Yazarın Tüm Yazıları