Dostlar alışverişte görsün

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu, geçen yıl Avusturya’nın en yüksek onur nişanı ‘Goldenes Ehrenzeichen’e layık görülmüştü.

Haberin Devamı

Viyana’da Kutoğlu’na nişanı takdim eden Avusturya Eğitim, Sanat ve Kültür Bakanı Claudia Schmied, geçen hafta OECD Eğitim Bakanları toplantısı için geldiği İstanbul’da ünlü modacıyı da ziyaret etti.
Yakın dostu Kutoğlu ile hasret gideren Bakan, daha sonra onun Nişantaşı’ndaki butiğinde sonbahar-kış koleksiyonunu inceleyip bol bol alışveriş yaptı.

%100 eğlence

Nişantaşı’ndaki İtalyan restoranı Cento Per Cento, kış sezonuna yenilenerek girdi. İsmi İtalyanca’da ‘Yüzde 100’ anlamına gelen mekânın üst katı yemek, alt katı da eğlence için yeniden dekore edildi. Cento Per Cento Lounge’un işletmesi ise W Otel’de Mert Vidinli ile düzenlediği Richie Rich adlı partilerle adından söz ettiren Çağla Gürsoy’a emanet.

AVM zamanı

Havaların aniden soğuması ve bayramın yaklaşmasıyla birlikte çoğu kişi hafta sonunu alışveriş merkezlerinde geçirdi. Aksel-Nazlı Goldenberg çifti çocuklarıyla Kanyon’da objektife takılırken, Ahmet Bayer de kızı Hera ile bayram alışverişi yaptığı İstinye Park’ta görüntülendi. Gül Dürüst ise Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nde torunuyla objektife yansıdı. Küçük kızı Şirin Yalçın’dan olan torunuyla alışveriş yapan Dürüst, “Torun sevgisi hiçbir şeye benzemiyor” dedi.

Diş akademisi

Haberin Devamı

Diş hastanesi Dentİstanbul’un İstanbul’daki 6’ncı şubesi Levent Academy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı. Açılış kurdelesini Dentİstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özel ile Arabistan Ticaret Bakanı Abdullah Bin Muhammed Bin İbrahim El Şeyh kesti.

GECE KUŞU

Alladı pulladı

Ayda bir kez pazar geceleri Frankie İstanbul’da düzenlenen Timeless Moments, bu kez Seyyal Taner’i ağırladı. “Alladı Pulladı”, “Son Verdim Kalbimin İşine”, “Naciye” ve daha pek çok unutulmaz şarkısını seslendiren Taner’in dans performansı da görülmeye değerdi. Gecede Nükhet Duru, Selçuk Ural ve Jale de sahneye çıkarak şarkı söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları