DÖSİAD iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

DÖSİAD iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 09:33

DÖSİAD iftar verdi

Haberin Devamı

 

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALATI Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) tarafından iftar programı düzenlendi.

Kaleiçi'nde bir restoranda verilen iftar yemeğine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Sadi Kan, AK Parti, CHP, İYİ Parti bazı milletvekili adaylarının yanı sıra mevcut bazı milletvekilleri katıldı.

DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, iftar öncesi yaptığı konuşmada, seçim sürecinin herkes için hayırlı olması dileğinde bulundu. Milletvekili adaylarının hepsinin birer Antalya sevdalısı olduğunu kaydeden Başkan Gencer, "Antalya'da her zaman yaşadığımız seviyeli seçim sürecinin 24 Haziran seçimine kadar bu şekilde devam edeceğini biliyor ve inanıyoruz" dedi. Yeni dönemde seçilecek milletvekili veya bakanların

iş dünyasının yanında olmasını, sanayiciye destek olmasını isteyen Başkan Gencer, DÖSİAD olarak iftar programını geleneksel hale getirdiklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!