Döşemealtı'nda karne heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtında karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 14:08

Döşemealtı'nda karne heyecanı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI'nda 2016-2017 eğitim- öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından öğrenciler karne sevinci yaşadı.

İlçedeki 16 bin öğrenci sabah erken saatlerde okullarına giderek karnelerini aldı. Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Osman Ali Cingöz İlk ve Ortaokulu'nda karne törenine katıldı. Kaymakam Baygül, diğer protokol üyeleriyle birlikte ana sınıfı, 1. sınıf ile 5, 6, 7 ve 8. sınıf birincilerine karneleri ile hediyelerini verdi. Törende, Belediye Meclis üyesi Ramazan Bahşi, 1. sınıf öğrencisi adaşı Ramazan Erdem'e karnesini verdi. Kaymakam Baygül, "Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum" dedi. İlk kez karne alan öğrenciler ise tatili en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.

BAŞKAN GENÇ BAHÇEŞEHİR'DE

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise Bahçeşehir Anadolu Lisesi'ndeki karne törenine katıldı. Başkan Genç, oğlu Berke Genç'in de eğitim gördüğü sınıfa girerek öğrencilerle sohbet etti. Genç, öğrencilerin tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol dinlenmelerini istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!