Döşemealtı'nda iftar sofrası kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtında iftar sofrası kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 10:46

Döşemealtı'nda iftar sofrası kuruldu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından ilçenin en uzak mahalleleri Dağbeli ve Bademağacı'nda iftar verildi. CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın da katıldığı iftar sonrasında 'İftarlık Komedya' adlı tiyatro oyunu izlendi.
Döşemealtı Belediyesi, mahallelerde kurduğu  iftar sofralarıyla ilçe halkını kaynaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca 45 bin kişiye iftar verecek olan Döşemealtı Belediyesi, ilçenin en uzak mahalleleri Dağbeli ve Bademağacı iftar sofrası kurdu. Her iki mahallede programa katılan binlerce vatandaş oruçlarını birlikte açtı. Belediye Başkanı Turgay Genç, Dağbeli'nde iftara katılan vatandaşlarla sohbet etti, davete katıldıkları için teşekkür etti.
BADEMAĞACI İFTAR SOFRASINA DENİZ BAYKAL DA KATILDI
Bademağacı pazaryerindeki iftar programına ise Belediye Başkanı Turgay Genç'in yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Döşemealtı İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve güreş takımı başpehlivanları da katıldı.
ÖNCE İFTAR SONRA TİYATRO…
İftar programında Başkan Genç ve Baykal'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, fotoğraf çektirdi. Hep birlikte iftarını açan mahalle sakinleri ardından Döşemealtı Halk Tiyatrosu'nun sahnelediği 'İftarlık Komedya' isimli oyununu büyük bir keyifle izledi. Yaklaşık bir saat süren oyun, büyükten küçüğe herkesi kahkahaya boğdu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!