Döşemealtı'nda 'Dünya Çocuk Hakları Günü' yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtında Dünya Çocuk Hakları Günü yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2017 14:07

Döşemealtı'nda 'Dünya Çocuk Hakları Günü' yürüyüşü

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) tarafından dünya genelinde çocukların karşı karşıya kaldıkları hak ihlallerini gündeme taşımak amacıyla 'Dünya Çocuk Hakları Günü' olarak kutlanan 20 Kasım'da Döşemealtı'nda yaklaşık 150 çocuk yürüyüş düzenledi.

Saime Salih Konca Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 'Benim Hakkımı Ver' projesi kapsamında Erünal Sosyal Bilimler Lisesi, Mustafa Ayşe Altun İlkokulu, Özel Palmiye Ortaokulu öğrencileri Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Anaokulu öğrencileri ilk olarak projeye destek veren Döşemealtı Belediyesi Başkan Yardımcısı Naci Alın'ı ziyaret etti. Miniklerle tek tek ilgilenip ikramlarda bulunan Alın, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Yaklaşık 150 çocuğun katıldığı yürüyüşte, Başkan Yardımcısı Naci Alın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da miniklerle yürüyerek destek oldu.

Döşemealtı Hükümet konağı önünde sona eren etkinlikte minikleri Kaymakam Cengiz Cantürk, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. Başkan Yardımcısı Naci Alın öğrencilere balon ve oyuncak dağıttı. Kaymakam Cantürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya daha sonra çocuklarla boyalarla el izlerini bezlere bırakarak Dünya Çocuk Hakları Günü'nü ölümsüzleştirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!