Döşemealtı'na YÖREX daveti

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtına YÖREX daveti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 14:01

Döşemealtı'na YÖREX daveti

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve beraberindeki heyet, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret ederek bu yıl 8'incisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ATB Başkanı Ali Çandır, Başkan Yardımcısı Halil Bülbül, Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, Genel Sekreter Tolgahan Alavant, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Ersan ve Hüseyin Simav'ı ağırladı. Çandır, Başkan Genç'i bu yıl 8'incisi düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti. Başkan Çandır, ATB öncülüğünde 13- 17 Eylül tarihleri arasında ANFAŞ EXPO Center'da bu yıl 8'ncisi düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX davetiyesini Başkan Genç'e verdi.

Belediye Başkanı Genç, “YÖREX'in uluslararası hale getirilmesi için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Özellikle kaybolmaya yüz tutmuş geleneklerin ve yöresel ürünlerin yeniden hayat bulduğu, tanıtıldığı fuarı herkes gibi bizlerde destekliyoruz. Döşemealtı'nın değerlerini binlerce katılımcıya tanıtma imkanı buluyoruz. Özellikle tarihi Döşemealtı halımız ve ilçemize özgü tadı ve aromasıyla narımızla fuarda olacağız" dedi.

ATB Başkanı Çandır da Döşemealtı Belediyesi ve Başkan Turgay Genç'in destekleri için teşekkür etti.

Başkan Genç, fuarda tanıtımı yapılacak olan Döşemealtı Halısı'nı Ali Çandır'a hediye ederken, Çandır da Başkan Genç'e Zeytinpark'ın mahsulü olan zeytinyağı seti hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!