Döşemealtı tiyatroya doyacak

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı tiyatroya doyacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 12:53

Döşemealtı tiyatroya doyacak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından geçen yıl kurulan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT) Şubat ayında iki yeni oyunu sanatseverlerle buluşturacak.

Geçen yıl Ramazan Şenlikleri kapsamında mahallelerde sergilediği orta oyunu ile Döşemealtılılarla buluşan DHT, iki yeni oyunu sahnelemeye hazırlanıyor. Sezon boyunca 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyunu sahneleyen tiyatro ekibi, beğeniyle izlendi.

DHT'li oyuncular bir yandan Metin Balay'ın Türkiye'de birçok kez sahnelenen 'İnadına Yaşamak' adlı oyunun, diğer taraftan ilk çocuk oyununun hazırlıklarına başladı. 'Harikalar Mutfağı' adlı oyun, müzikli bir şölen havasında çocuklarla buluşmak için gün sayıyor. Her iki yeni oyun da Şubat ayından itibaren sahnelenecek.

3 AYDA 4 BİN KİŞİ İZLEDİ

DHT Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan, 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyuna sadece Döşemealtı'ndan değil, Antalya'nın merkez ilçelerinden, hatta Korkuteli ve Burdur gibi uzak merkezlerden bile izleyici geldiğine dikkat çekti. Kayacan, oyunun 12 hafta boyunca yaklaşık 4 bin kişi tarafından izlendiğini aktardı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!