Döşemealtı Kent Meydanı Projesi ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı Kent Meydanı Projesi ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 14:12

Döşemealtı Kent Meydanı Projesi ödüllendirildi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, bu yıl 9'uncu kez düzenlenen Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Döşemealtı Kent Meydanı Projesi ile 'Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı' seçildi.

Philips Aydınlatma'nın ana sponsorluğu ve Otokar'ın kategori sponsorluğunda gerçekleşen ödül törenine çok sayıda büyükşehir, il, ilçe belediyelerinin yanı sıra, yerel yönetimler ve şehircilik alanından çok sayıda belediye başkanı, meclis üyesi katıldı. Seçici kurul tarafından değerlendirilen projeler arasında bu yıl 34'ü ödüle layık görülerek, bunları hayata geçiren 31 belediye başkanına ödülleri törenle verildi.

Çevre Koruma kategorisinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Belediyesi Kent Meydanı Projesi ile Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı seçildi. Başkan Genç'e ödülünü, EPR Yerel Yönetim Ajansı sahibi Erengül Bilenser verdi. Genç, "Antalya'ya örnek, ilçemize yakışır, modern bir kent meydanı projesi hazırladık ve kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açtık. Döşemealtı'nda değişimin, yeniliğin öncüsü olmaktan, bölgemize kazandırdığımız projelerin de saygın jüri üyeleri tarafından ödüle değer görülmesi bizleri mutlu ediyor" dedi.

Döşemealtı Belediyesi daha önce de Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) projesi ile ödüllendirilmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!