Döşemealtı halısı YÖREX'te

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı halısı YÖREXte
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 13:41

Döşemealtı halısı YÖREX'te

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi, ilçenin en önemli değerlerinden Döşemealtı halısı ile narını 7'nci Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX) tanıtacak.

Antalya Ticaret Borsası tarafından 26-30 Ekim tarihleri arasında ANFAŞ'da düzenlenecek YÖREX'e katılacak olan Döşemealtı Belediyesi, ilçenin yöresel ürünlerinden halı ve narını 100 metrekarelik stantta tanıtacak. Döşemealtı standına kurulacak 2 el tezgahında halı dokumasının incelikleri gösterilirken diğer taraftan da rengi ve tadıyla fark yaratan Döşemealtı narı ikram edilecek.

YÖREX'e son 3 yıldır düzenli olarak katıldıklarını ve Döşemealtı'nın yöresel değerlerini tanıttıklarını söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "YÖREX ile Anadolu'nun gizli kalmış ya da unutulmaya yüz tutmuş bir çok değerini görme ve tanıma fırsatı buluyoruz. Biz de kendi bölgemizin yöresel değerleri olan halımız ile narımızı fuar aracılığıyla yüz binlerce ziyaretçimizle paylaşma fırsatı buluyoruz. Amacımız kültürümüzü, geleneklerimizi ve tüm değerlerimizi daha geniş kitlelere tanıtmak" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!