Döşemealtı, Beşiktaş deplasmanında

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı, Beşiktaş deplasmanında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 10:42

Döşemealtı, Beşiktaş deplasmanında

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı, deplasmanda Beşiktaş Kadın futbol takımıyla karşılaşacak.

Türkiye Kadınlar Futbol 1'inci Ligi play- off mücadelesinde Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı, deplasmanda Beşiktaş'la pazar günü saat 12.30'da Fulya tesislerinde karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Döşemealtı, Kazakistan lig şampiyonu, BIIK Çimkent takımıyla hazırlık maçı yaptı. Döşemealtı Belediyesi Kadın futbol takımı, cuma günü yapacağı antrenmanın ardından İstanbul'a hareket edecek. Pazar gününe kadar kampa girecek olan Döşemealtı Kadın Futbol takımının hedefi 3 puanla dönmek.
KAPTAN ARİAS OYNAMIYOR
Sportif Direktör Hüseyin Türk, sakat oyuncular nedeniyle kadro kurmakta zorlandıklarını söyledi. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını anlatan Türk, "Kaptanımız Arias, milli takımda sakatlanan Tata ve Cansu, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Ancak biz de en az rakibimiz kadar güçlüyüz ve play-offlardan çıkarak Döşemealtı'nı ve Antalya'yı Avrupa maçlarında temsil etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!