Döşemealtı Belediyesi, ilçeyi fuarda tanıtacak

Güncelleme Tarihi:

Döşemealtı Belediyesi, ilçeyi fuarda tanıtacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 14:27

Döşemealtı Belediyesi, ilçeyi fuarda tanıtacak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediyesi, tarihi, doğası ve kültürel zenginlikleriyle dikkati çeken ilçeyi, tüm dinamikleriyle fuar ve tanıtım günlerinde vitrine çıkıyor.
Döşemealtı Belediyesi, ilçenin tüm değerlerinin tanıtılması amacıyla başlattığı çalışmaları her platformda sürdürüyor. İstanbul Büyükçekmece'de düzenlenen '17. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Fuarı'na katılan Döşemealtı Belediyesi, adı ilçeyle özdeşlemiş halısını tüm dünyaya tanıtıyor.
Döşemealtı Belediyesi 3 Ağustos da ise CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek 'Döşemealtı Tanıtım' günlerine katılacak. CHP'li belediyelerin yaptığı alışmaların daha iyi duyurulması amacıyla CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan ve 10 gün boyunca devam edecek 'Tanıtım Günleri'nin ikincisine katılacak olan Döşemealtı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU DA KATILIYOR
Döşemealtı'nın tarihi, kültürel değerlerinin yanı sıra Belediye'nin yapmış olduğu çalışmaların da yer alacağı tanıtım gününe, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye bürokratları da gidecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkan yardımcıları, parti meclis üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılacağı tanıtım günleri, tanıtım filmiyle başlayacak. Belediye Başkanı Turgay Genç ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının ardından fuaye alanına kurulan Ariassos kemerli kapıdan geçilerek Döşemealtı'nı tanıtan, projeler ve bahçeye kurulan kıl çadırda gözleme ikramı yapılacak.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!