Dörtlü Final uçuşu başlıyor

F.BAHÇE Ülker, Anadolu Efes ve G.Saray Medical Park’ın da mücadele edeceği THY Avrupa Ligi 2. turu bugün oynanacak 3 maçla başlayacak.

Haberin Devamı

Birinci turda A Grubu’ndan lider çıkan sarı lacivertli temsilcimiz, 2. Tur G Grubu’ndaki ilk sınavını bugün Rusya deplasmanında Unics Kazan karşısında verecek. TSİ 18.00’de başlayacak maç, NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.
Unics Kazan, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan, oyunun iki tarafını da sert oynayan bir takım.
İki yıl Fenerbahçe forması giyen Lynn Greer ve Anadolu Efes’te geçen sezon 8.3 sayı ve 2.8 ribaund ortalamasıyla oynayan Bostjan Nachbar’ı da kadrosuna katan Rus ekibinin en önemli silahları; Mike Wilkinson, Savrasenko, Henry Domercant ve Jawai. Kısaları da uzunları da sağlam ve deneyimli oyuncular.

Bogdanovic’e güvenilmeli

F.Bahçe Ülker eğer bugün Kazan’da galip gelirse, bundan sonraki maçlarını Armani ve Panathinaikos’la evinde oynayacağından, çok büyük avantaj yakalamış olur. “F.Bahçe Ülker Kazan’da ne yapmalı?” diye soracak olursanız... İşte cevabı;
Önce Tofaş yenilgisi travmasını atlatmalı. Pota altında Oğuz Savaş daha fazla süre almalı. Bütün delişmenliğine rağmen Preldzic ve sigorta Tomas’ın ağırlıklı olarak sahada kalmaları Fenerbahçe’yi kazanan takım yapar. Bu maçta Gist’in atletik becerisine çok iş düşecektir. Her geçen gün daha iyisini oynayan Bogdanovic’in ‘kendisine daha fazla güvenilerek esas oğlan rolü verilmesini bekler’ halini koç Spahija artık farketmeli.

Yazarın Tüm Yazıları