Dört takım Süper Lig'de

Güncelleme Tarihi:

Dört takım Süper Ligde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 11:40

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Basketbol Süper Ligi'ne Terfi Müsabakaları sonucunda Basketbol Süper Ligi'ne yükselen takımlar belli oldu.

Haberin Devamı

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan terfi maçlarında erkeklerde, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ODTÜ'yü 65–56, Ankara Üniversitesi Marmara Üniversitesi'ni 97–96 yendi. Bayanlarda ise Hacettepe Üniversitesi 19 Mayıs Üniversitesi'ni 59–47 Anadolu Üniversitesi de Kocaeli Üniversitesi'ne 77–67 mağlup oldu.

Müsabakalar sonunda erkeklerde Celal Bayar Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, bayanlarda ise Hacettepe Üniversitesi ile Anadolu Üniversitesi, Türkiye Üniversiteler Basketbol Süper Ligi'ne yükseldi.

Müsabakalar sonucunda bayanlarda turnuvanın en iyi guardı Kocaeli Üniversitesi'nden Burcu Erbaş, en iyi forveti Aksaray Üniversitesi'nden Leyla Beğer, en iyi pivotu Hacettepe Üniversitesi'nden Bircan Gökdemir, en değerli oyuncusu da aynı takımdan Ebru Torun seçildi.

Haberin Devamı

Erkeklerde ise turnuvanın en iyi guardı Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Barış Erdoğan, en iyi forveti Celal Bayar Üniversitesi'nden Melih Yıldız, en iyi pivotu aynı takımdan Çağlar Karabulut, en değerli oyuncu ise İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Volkan Aydın seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!