'Dört Mevsim Konyaaltı' fotoğraf yarışması

Güncelleme Tarihi:

Dört Mevsim Konyaaltı fotoğraf yarışması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2018 16:49

'Dört Mevsim Konyaaltı' fotoğraf yarışması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BATI Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) tarafından düzenlenen 'Dört Mevsim Konyaaltı' Fotoğraf Yarışması sona erdi.

BATAB ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenen Dört Mevsim Konyaaltı Fotoğraf Yarışması jürisi toplandı. Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı ve BATAB Müdürü Mustafa Gürbüz, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Fotoğraf Bölümü'nden Dr. öğretim üyesi Nafia Özdemir Hanyaloğlu, Uğur Günay Yavuz, Antalya Fotoğrafçılar Odası yönetim kurulu üyesi Fahreddin Karakaş, Konyaaltı Belediyesi foto muhabiri Serdar Yavuz, grafik sanatçısı Himmet Öcal, Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Mehmet Boyacı ve TFSF Temsilcisi Ali Aral'dan oluşan jüri, şartnameye uygun başvuru yapan 139 katılımcının 468 fotoğrafını inceledi.

Dört tur eleme sisteminden sonra 41 fotoğraf finale kaldı. Jüri bu eserler arasında ise 9 fotoğrafı son değerlendirmeye alarak ilk 3 eseri seçti.

Konyaaltı Belediyesi ve BATAB Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada, fotoğraf yarışmasına katılımın çok yüksek olduğunu söyledi. Başkan Böcek, “Konyaaltı'nın sahip olduğu güzellikleri fotoğrafçıların gözüyle ortaya çıkarmak istedik. Fotoğraf severler yarışmamıza büyük ilgi gösterdi. Jüri üyelerimiz birbirinden değerli eserleri seçmekte zorlandı. Sonuç itibarıyla ilk dört fotoğraf ödüle layık görülürken, 41 eser de sergilenmeye değer bulundu. İlerleyen günlerde dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini takdim edeceğiz. Yarışmaya başvuran tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!