Dört Mevsim Konakları'nda oturma ruhsatları teslim edildi

Güncelleme Tarihi:

Dört Mevsim Konaklarında oturma ruhsatları teslim edildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2017 14:09

Dört Mevsim Konakları'nda oturma ruhsatları teslim edildi

Haberin Devamı

EGE-Koop Dört Mevsim Konakları oturma ruhsatları, havuz başında düzenlenen törenle teslim edildi.

Dört Mevsim Konakları oturma ruhsatları teslimi için tören yapıldı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Ege-Koop Onursal Başkanı Öcal Uluç ile proje ortakları törene katıldı. Törende konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Güzelbahçe ile Urla'nın ortasında yer alan çevresi ormanla kaplı, körfez manzaralı 'Ege-Koop Dört Mevsim Konakları'nın tüm altyapı, üstyapı ile 500 tonluk su deposu, arıtma ve sosyal tesisleriyle tamamlandığını söyledi. Projenin zorlu bir coğrafyada gerçekleştiğine dikkat çeken Aslan, "2010 yılında ulaşım yolunun, bir damla suyun, elektriğin olmadığı, kuş uçmaz kervan geçmez yerde prestij projelerimizden olan Dört Mevsim Konakları'nda temeli attık. İki yıl sonra da ilk yerleşim başladı. Hayalini kurulması bile zor olan bir mucizeyi de gerçekleştirdik. O günden bu tarafa proje kooperatif ortaklarımızın ve birliğimize bağlı Ege-Koop Dört Mevsim Konakları Kooperatifi'mizin yönetimi ile birlikte projemizin üst yapısına 98 milyon lira, altyapısına da 30 milyon lira harcama yapıldı. Bu kaynak, projedeki kooperatif ortaklarımızın Ege-Koop'a olan güvenleriyle oluşturuldu. Proje ortaklarımız hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği modern bir sağlık deposu olan yaşam merkezini hayata geçirilmesinde de ayrıca sürekli yanımızda oldular" dedi.

Aslan, Ege-Koop'a duyulan güvenin kendileri için en büyük zenginlik olduğunu vurguladı. Oturma ruhsatlarının alınmasında Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin büyük desteğini gördüklerini söyleyerek, teşekkür etti.

Törene katılan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise Ege-Koop'un İzmir'de bir kentleşme markası olduğunu söyledi. Ege-Koop'un Güzelbahçe'ye iki proje kazandırdığına dikkat çeken Başkan İnce, "Çelik Evler adıyla tamamladığı ilk projesi, bölgemize çok ayrı değer kattı. Ege-Koop Dört Mevsim Konakları projesinin 2010 yılında temel atma törenine geldiğimde, ben de bu projenin tamamlanabileceğini düşünmemiştim. Ege-Koop bir kez daha hayali gerçekleştirdi. Ben bizzat bu hayalin nasıl gerçekleştiğini yakından tanık olduğum için Ege-Koop'un bundan sonraki projelerine gönül rahatlığıyla girerdim. Oturma raporlarını veriyorum ama hiç de kolay vermiyorum. İnanın hepsi hukuki ve arşivli" dedi.

Başkan İnce ayrıca, bölgeye çöp konteyneri yerleştirilmesi ve toplu ulaşımla ilgili çalışmaların da sürdüğünü ifade ederek, "Sizden tek beklentim lütfen komşuluk ilişkilerinizi önemseyin. Komşu hatalarını şikayete dönüştürmeyin. Sizler anlayışlı olursanız çözülemeyecek hiçbir sorun kalmaz" dedi

Ege-Koop Dört Mevsim Konutları Kooperatif Başkanı Emekli Albay Soner Aydın ise "Bu projeye toplam 128 milyon harcama yapıldı. 20'nin üzerinde taşeron firmayla çalıştık. Ne kooperatif ortaklarımızla ne de firmalarla mahkemelik olmadık. Bu her bakımdan çok önemli bir husus" dedi.

Konuşmaların ardından proje ortaklarına yapı kullanım belgeleri takdim edildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!