GeriSeyahat Dört Mevsim Bodrum...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Dört Mevsim Bodrum...

Dört Mevsim Bodrum...

Park İasos, yaşamısını ve eğlenmesini bilenlerin gözdesi; Hollywood starlarından politikacılara kadar birçok ünlünün uğramadan geçemediği Bodrum'un Güllük Kasabası'nda inşa edildi. Adını yakınındaki antik İasos kentinden alan site, doğa ve tarihin ortasında, sakin, huzurlu, kısacası kusursuz bir yaşam sunuyor.

Toplam 70.000 m2 üzerinde kurulan Park İasos, Bodrum'a özgü sokak görüntülerini andıran, estetik Bodrum taşlarıyla örülmüş duvar ve setlerle birbirine bağlanan 5 mahalleden oluşuyor. Mahalleler Efes, Milet, Asia, Karia ve Knidos adlarını taşıyor.

Park İasos'taki evler değişik yaşam tarzı ve isteklere cevap verebilmek amacıyla 3 tipte inşa edildi. Bahçelievler (198 m2), Parkevler (102 m2) ve Terasevler (88 m2). Geniş manzaraya hakim teras, terasta botanik havuzu, geniş veranda, rustik çam panjurlar, bahçede barbeque ve rustik odunluk ve çam pencere doğramaları, Park İasos'taki evlerin özelliklerinden yalnızca birkaçı.

Evlerde bulunan sıcak-soğuk hava devreli klimayla Park İasos'ta sadece yazın değil, kışın da yaşam devam ediyor.

Yüzme, tenis, basketbol, voleybol, koşu, bisiklet... Arzu edilebilecek her türlü imkânı var Park İasos'ta. Plaj (Park İasos, denize sadece 70 m. uzaklıkta) yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, amfitheatr, çay bahçesi, açık satranç alanları, güneşlenme ve manzara terasları, bisiklet-yürüyüş parkurları ile Park İasos gençlik ve dinamizm sunuyor. Ayrıca, alternatif hobiler için kurulan Club Park İasos, kiralık motorlu tekne ve dağ bisikleti hizmetleri veriyor.

Park İasos, Sinpaş'ın bir iştiraki olan KENTSEL HİZMETLER A.Ş. tarafından profesyonelce yönetiliyor. Park İasoslulara en iyi hizmeti vermek için çalışan yöneticilik, 365 gün 24 saat işbaşında. Site yöneticiliği, İstanbul'dan Park İasos'taki evine gelecek olan bir ev sahibinin, evinin temizlenip/havalandırılması gibi özel isteklerine de cevap veriyor. Sitede yaz-kış aralıksız güvenlik hizmeti de veriliyor.

Evlerin dekorasyonuna, ev sahibi Park İasos'a özel projelendirilmiş alan seçeneklerinden birini seçiph, örnek evleri gördükten sonra başlanıyor. Bu süre zarfında Sinpaş'ın uzman iç mimari ve dekorasyon ekibi de ev sahibine yardımcı oluyor. dekorasyonda tamamı 1.sınıf olan malzemeler kullanılıyor.

Site içi ulaşım, siteyi bir uçtan bir uca ücretsiz olarak sürekl idolaşan shuttlebus ile sağlanıyor.

Site adeta Park İasos'a özel Güllük Havaalanı yoluyla İstanbul'a sadece 1 saatlik mesafede.

Park İasos, Bodrum'a 39 km., Milas'a 16 km. uzaklıkta. Bodrum-Güllük hattındaki minibüsler gece geç vakitlere kadar çalışıyor. Gündüz güneşin ve denizin tadını çıkaranlar, gece Bodrum'un kıpır kıpır, hareketli atmosferine girerek gönüllerince eğlenebiliyorlar.

Ayrıca Park İasos, çevresindeki diğer tarihi ve doğal güzelliklere sahip beldelere olan yakınlığıyla da günübirlik alternatif gezi imkânları sunuyor.

Her geçen gün popülaritesi artan Bodrum gibi bir beldede bulunması ve havaalanına yakınlığı Park İasos'a yatırım için ideal bir yer haline getiriyor.

Park İasos Nerede?

İnşaat Kalitesi

Isıtma

Recreation Alanları

Profesyonel Site Yön.-Güvenlik

1. Sınıf Dekorasyon

Ulaşım

Kısaca Sinpaş

Sektörde 24. yılını dolduran SİNPAŞ, her geçen gün büyüyen iş hacminin yanında, sınai tesisleri ve sadece bitmiş Sinpaş projelerinin yönetim ve 2.el pazarlama ihtiyaçlarını gidermek üzere kurulan iştiraki ‘‘KENTSEL HİZMETLER A.Ş.’’ ile ‘‘Tam Hizmet’’ anlayışıyla çalışıyor. Ev yaşamıyla modern teknolojinin, elektroniğin birleşimi olan ‘‘Akıllı Konutlar’’ sistemiyle çağdaş yapıların oluşturduğu ‘‘yaşanacak’’ siteler üretiyor.

Şimdiye kadar pek çok büyük projeye imzasını atan Sinpaş 2000 yılına 4 yeni projeyle girmeye hazırlanıyor. Sinpaş'taki yetkililer, ‘‘Akıllı Konutlar’’ sistemiyle gerçekleştirilecek olan, sektörde şimdiye kadar rastlanmamış kadar ilgi çekici ve özgün özelliklere sahip projelerden her birinin İstanbul'da alternatif bir şehir hayatı oluşturabileceği konusunda hemfikirler.

False