Dört günde bir beden incelin

Güncelleme Tarihi:

Dört günde bir beden incelin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Aslında, sağlık için kesinlikle yılın her dönemi gerekli olan zayıflama ve dolayısıyla zayıflama yöntemleri, çoğunlukla yaz ayları yaklaştığında tam bir çılgınlık halini alıyor.

Haberin Devamı

3-5 kilo fazlası olan da, 20 kilo fazlası olan da sıkı ve şok diyetler yapmaya başlıyor. Yanı sıra spor da devreye sokuluyor. Ancak zayıflama mümkün olsa bile bazı problemli bölgelerden kilo vermek neredeyse imkansız hale geliyor. Örneğin çok zayıf bir kadının basenleri ya da karnı hala yerinde durabiliyor. Bu da doğal olarak sıkıntı yaratıyor. Ne yazık ki, bölgesel yağlanmalardan şikayetçi olanlar, bu bölgeleri inceltmek konusunda bir hayli zorlanıyor. Ama artık, yaza formda girmek, sağlıklı bir cilde ve vücuda kavuşmak sanıldığı kadar zor değil.

Sapanca'da sadece kuÅŸların sesini duyabileceÄŸiniz bir ortamda yenilenmeye hazır olun. Richmond Nua'da yer alan Nua Touch bölümünde cildiniz ve vücudunuz yepyeni bir görüntüye kavuÅŸacak.  Türkiye'nin ve Avrupa'nın en donanımlı spa merkezlerinden biri olan Sapanca'da kurulu bulunan Richmond Nua, önümüzdeki haftalarda yepyeni bir merkezini daha konuklarının hizmetine sunuyor. Nua'nın yeni markası 'Nua Touch' sayesinde kısa sürede mükemmel bir görüntüye kavuÅŸmanız mümkün. Â


Nua Touch'da dört gün boyunca uygulanan bir programla karın bölgesindeki yağlardan kurtulup, daha ince ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak mümkün olabiliyor.Uzmanlar tarafından yapılacak vücut ölçümlemelerinin ardından başlayacak olan zayıflama programı, özel bir mönüyle destekleniyor. Ve vücudun belirli bölgelerine yerleşen inatçı

/images/100/0x0/55eb1d63f018fbb8f8ac12fe
yaÄŸlara Hypoxi'yle veda ediliyor.

Nua Touch adı altında getirilen yeni merkezde bir çok sağlıklı zayıflama yöntemi, diyet uygulama gibi sistemler bulunuyor ve Hypoxi, bunlardan sadece biri. Hypoxi için sağlıklı vücut şekillendirme demek de mümkün. Hypoxi yönteminde kişinin vücuduna vakum terapisi uygulanıyor. Vücudun problemli olan bölgeleri belirleniyor ve ona göre farklı cihazlarla o bölgelere vakum uygulanıyor.

Bu uygulama sayesinde vücut yağdan kilo kaybediyor ve diğer sistemlerde olduğu gibi hemen kilo almıyor. Tabii ki, bu yöntem beslenmeyle de destekleniyor. Richmond Nua'nın bu anlamda konuklarına destek veren bir de büfesi var.  Hypoxi sistemi, şu anda halen Richmond Nua'nın dışında Memorial Hastanesi'nde var. Ancak bu sistemin Nua'da olmasının avantajı, buraya gelenler bir kamp havasında, şehirden uzaklaşarak, tamamen bu olaya  konsantre olacak ve dört günde bir beden incelenerek evlerine dönecek. Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi?

Dünyanın süper starlarının kullandığı 'Hypoxi' isimli bu yeni zayıflama sistemi Cameron Diaz, Michael Scumacher, Madonna ve Elizabeth Hurley gibi ünlüler tarafından rağbet görüyor. 4 günde 1 beden zayıflatan bu yeni sistem tüm dünyada da geniş bir yankı uyandırıyor. Çünkü bu yöntem sayesinde sadece kilo kaybı değil istenen bölgeden kilo vermek ve en önemlisi yağ yakmak mümkün oluyor.

Sapanca Richmond Nua Tel

Haberin Devamı

0 264 582 21 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!