Dört dörtlük bir proje

Güncelleme Tarihi:

Dört dörtlük bir proje
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2012 18:54

Birçok reklam filminden ve dizilerden tanıdığımız Serkan Şenalp’i şu sıralar Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Hayat Devam ediyor’ adlı dizisinde Malik rolüyle ekranlarda görüyoruz.

Haberin Devamı

Bu dizide çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkan Şenalp, usta oyuncularla ve tecrübeli bir ekiple çalışmanın nasıl bir duygu olduğunu ve dizi ile ilgili merak edilenleri anlattı.           

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Serkan Şenalp, daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Bölümü'nde okuyor. İlkokul ve ortaokulda çeşitli tiyatro oyunlarında oynayan oyuncumuz, esas dönüm noktasının üniversitedeyken rol aldığı reklam filmlerinin olduğunu söylüyor. Birçok reklamda art arda oynamasının televizyon programlarının ve dizilerin kapısını açtığını belirtiyor.

Seni bu diziden önce hangi projelerde görmüştük hatırlatabilir misin?        

“İlk Göz Ağrısı”, “İlk Aşkım”, “Selena”, Digitürk S'nek’te ve Kanal 1’de televizyon programı, Gölgesizler sinema filmi ve sonrasında “Kızım Nerede?” adlı dizde rol aldım. Kısa bir süre Bkm’nin Prot çalışmasında bulundum, mutfak ekibiyle çalışmalara dahil oluyorduk. Şu an ise “Hayat Devam Ediyor”da rol alıyorum.

Haberin Devamı

Hayat Devam Ediyor dizisine nasıl başladın?

Ağustos ayında anlaştık ve çekimlere başladık. Projeyi ve ekibi duyunca kaçırmak istemedim Mahsun Kırmızıgül’ü de çok beğeniyordum zaten. Proje dört dörtlük, iyi ki yer almışım. Enteresandır, benim hiç yaşlanmıyormuşum gibi bir durumum var. 26 yaşındayım ama bir sene öncesine kadar lise öğrencisini oynuyordum. Bu dizide farklı bir rolle kendimi kanıtlayabileceğim için çok mutluyum.

“MAHSUN KIRMIZIGÜL HER AYRINTIYA DİKKAT EDİYOR”    

Çekimler nasıl gidiyor?    

Çok çalışıyoruz, daha önce hiç görmediğim bir kamera arkası çalışması var. Sinema filmi gibi resmen. Hikaye Ağrı Doğu Beyazıt’ta geçiyordu ama şimdi İstanbul’da devam ediyor.

Mahsun Kırmızıgül sette nasıl?

Herkes “Biz bir aile gibiyiz” der çok klişe olabilir ama biz gerçekten mükemmel çalışıyoruz. Mahsun Kırmızıgül çok profesyonel birisi, çok başarılı. Dört dörtlük çalışmamızı sağlıyor, her ayrıntıya dikkat ediyor. Her zaman sette zaten, onu her şeyi yaparken görebilirsiniz.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE

 

Haberin Devamı

Hikayenizde toplumsal bir yaraya değiniliyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Yapılan istatistiklere göre Türkiye’de her iki evlilikten biri 18 yaş altı kız çocukları, her dört evlilikten biri de 15 yaş altı kız çocuklarıyla yapılıyormuş. Totale baktığınızda çok büyük bir rakam bu. Kanayan bu yaramız için insanları bu diziyle ne kadar bilinçlendirebilirsek bizim için o kadar iyi.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!