Dönerden sonra tantuni de dünyaya açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Dönerden sonra tantuni de dünyaya açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 14:08

Yaklaşık iki yıl önce sektöre giriş yapan genç işadamı Fatih Aşcı tarafından kurulan “Tantuni Sofrası”, Güneşli Park Avm ve Esentepe Astroria AVM’deki şubelerinin ardından 3. şubesini Mecidiyeköy Meydan'da hizmete açtı.

Haberin Devamı

Tantuniye farklı yorumlar getiren “Tantuni Sofrası”,  yurtiçi ve yurtdışından gelen talepler üzerine 2017’de bayilikler vermeye başlayacak…

Türkiye’de yatırımları olan Katarlı bir holdinge ait gıda zincirinden ortaklık teklifi aldıklarını da ifade eden Fatih Aşcı, “Teklifler üzerinde değerlendirmemiz sürüyor. Ancak şunu söyleyebiliriz; Tantuni Sofrası” markası ile bu yıl önce Türkiye içinde sonrasında dünyaya açılmayı planlıyoruz. Yabancılar da Türk tantunisinin lezzeti ile tanışacak” dedi.

YANLIŞ ALGI VAR, SAĞLIKLI BİR YEMEK

Hedeflerinin “Çokuluslu firmaların yer aldığı fast food alanında yerli bir yemek zinciri olarak, müşterilerine sağlıklı ürünler yedirmek ve “Tantuni Sofrasını büyük bir marka haline getirmek olduğunu ifade eden Fatih Aşcı, bu doğrultuda tantuni ile ilgili yanlış algıyı kırmak için de çalıştıklarını anlattı. 

Haberin Devamı

Dana biftek etinden yapılan içinde sıfır yağ, sıfır sinir olan ve baharatla zenginleştirilen tantuninin sağlıklı bir yemek olduğunu ifade eden Fatih Aşcı, şunları söyledi: “Biz halkımızın yediği yemeğin içinde ne olduğunu bilmesini istiyoruz. Bu bağlamda Bilmediğini değil, bildiğini ye! sloganı ile yola çıktık.

İSKENDER TANTUNİ ÇIKTI

Tantuni, yer yer  kokoreç ile karıştırılıyor. Bazı insanlar sakatat etiyle yapıldığını bile sanıyor. Ancak son dönemde bu algılar yavaş yavaş değişmeye başladı. Özellikle gençlerden ve çalışan kesimden talep artmaya başladı. Biz de bu talepler doğrultusunda, farklı lezzetler oluşturduk. Tantuni Sofrası’na ait spesiyal ürünümüz “İskender tantuni” en çok talep gören yemeklerimiz arasında...” 

 0RTALAMA 150 BİN TL’LİK YATIRIM

“2017’de başta İstanbul olmak üzere birçok ilimizde “Tantuni Sofrası” şubeleri açılacak” diyen Aşcı, özellikle genç girişimcilerden talep olduğunu söyledi.

Franchise yapılanmasını tamamlamak üzere olduklarını kaydeden Fatih Aşcı, Tantuni Sofrası’nın kârlı bir yatırım aracı olacağına inandıklarını söyledi. Markanın geliştirilmesi, franchising sistemi ve yeni vizyonu için İngiliz menşeili uluslararası bir danışmanlık firması ile görüştüklerini de kaydeden Fatih Aşcı, amaçlarının tantuniyi tüm dünyaya duyurmak olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!