Ege Haberleri

    Dondurulmuş tatlıda Ecem’in rakibi yok

    Hürriyet Haber
    18.05.2011 - 00:00 | Son Güncelleme:

    KEMALPAŞA’da 1970 yılından bu yana tatlı sektöründe faaliyet gösteren Ecem Kalori Gıda, yemeğini kendisi yapan firmaları kapsayan kuruluş amacını aşıp, hipermarket ve catering firmalarının gözdesi haline geldi.

    Catering sektörünün yaygınlaşması ile faaliyet alanı genişleyen Ecem,  vakumlu uzun ömürlü şuruplu tatlı ve dondurulmuş tatlı çeşitlerini üretmeye başladı. Ar-Ge çalışmalarına önem vererek yeni lezzetler keşfetmesi sonucu tatlı sektöründe tekel olmayı başaran Ecem Kalori’nin Kemalpaşa’da 1500 metrekarelik fabrikasında “Yeni Değil Yeniden” sloganıyla üretim yaptığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Soylu, “hijyen, çalışma prensibimizin ana temelini oluşturuyor. Ürünlerimiz son noktaya kadar frigorifik araçlarda soğuk zincirine uygun sevkediliyor” dedi. Tescil ettirip patentini aldıkları dondurulmuş tulumba tatlısında dev bir marka haline gelmeyi hedeflediklerini söyleyen Soylu, ürün yelpazesine yeni lezzetler ekleyeceklerini anlattı. Teknikerlerin kontrolü ve gözetimi altında Gıda Kodeksi’ne uygun üretim yapan Ecem Kalori, Gıda Üretim Sertifikası, Gıda Sicil Sertifikası, ISO 9001 Kalite Sistemi, HACCP, ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi’ne sahip.

     

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNAN HABERLER

        Sayfa Başı