Domuz Gribi'ne karşı mobil uygulama

Güncelleme Tarihi:

Domuz Gribine karşı mobil uygulama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 12:58

Tüm dünyanın yakından ilgilendiği Domuz Gribi bulaştığı birçok insanın ölümüne yol açıyor. Özellikle Sonbahar ve Kış aylarında ortaya çıkan ölümcül hastalığa teknoloji dünyasından da yoğun ilgi var.

Haberin Devamı

Hastalığın hangi bölgelerde olduğu, hangi yaşlarda görüldüğü, anlık olarak domuz gribine yakalanan ve bu hastalıktan dolayı hayatını kaybeden insanları bildiren bir mobil uygulama geliştirildi. 

Kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan Domuz Gribi mobil uygulaması ile kullanıcılar o anda bulundukları bölgede yaşanan domuz gribi vakalarını, domuz gribi ile ilgili son dakika bilgilerini akıllı telefon veya tabletleri üzerinden öğrenebiliyorlar.

Domuz Gribine karşı mobil uygulama


Boston Children’s Hospital tarafından domuz gribi konusunda insanları daha fazla bilgilendirmek ve gerekli önlemlerin alınması amacıyla geliştirilen “HealthMap: Outbreaks Near Me” isimli mobil uygulama Android ve iOS platformunda yerini aldı.

Haberin Devamı

Uygulama sayesinde bulunduğunuz konumda interaktif domuz gribi haritası yardımı ile domuz gribi vakalarının olup olmadığını mobil cihazınızdan hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Uygulamayı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla telefon ya da tabletinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulamayı Android cihazınıza indirmek için buraya, iPhone'unuza indirmek için ise buraya indirebilirsiniz. 

Domuz Gribine karşı mobil uygulama


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!