Domenicali: Tabi ki sinirliyiz

Güncelleme Tarihi:

Domenicali: Tabi ki sinirliyiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 13:09

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, Avrupa Grand Prix'sinde güvenlik aracı olaylarından oldukça sinirli olduğunu ve kurallar üzerinde yeniden düşünülmesi gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Domenicali, güvenlik aracı çıktığında iki Ferrari pilotu güvenlik aracı arkasında giderken Hamilton'ın geçmesine verilen cezaya anlam veremediğini belirtti;

"Tabi ki sinirliyiz. Çünkü performansımıza bakarak buradan alabileceğimiz puanları alamadığımızı görüyoruz."

"Haftasonunun teknik açıdan analizini yapmamızı isterseniz büyük yol katettiğimizi söyleyeblirim. Red Bullları yakalayacak konumda değiliz ama doğru yoldayız."

"Sportif açıdan ise çok şansız olduğumuzu düşünüyorum. Bakarsanız güvenlik aracı girdiğinde ana düzlükteki dört aracın Vettel, Hamilton, Fernando ve Felipe olduğunu görürsünüz. Sebastien zaten öndeydi ve devam etti. Hamilton ise açıkça güvenlik aracı üzerindeki sarı ışığa hiç saygı göstermedi. Biz ise iki aracımız ile güvenlik aracının arkasında bir tur attık, Button ve diğerleri hemen arkamıza geldi."

Haberin Devamı

"Bu konuyu FIA'ya açtık. Ama bu yarışın sonuçları artık belli. Ancak böyle olayların gelecekte de olmamasını istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!