Dolunay dizisinin Ferit'i Can Yaman kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisinin Feriti Can Yaman kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2017 14:11

Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandıran Can Yaman, yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Oyunculuk kariyeri dışında aslen avukat olan Can Yaman, birçok projede yer almıştır. Peki, Dolunay dizisinin Ferit'i Can Yaman kimdir, kaç yaşındadır? İşte, yakışıklı oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Can Yaman, yeni projeleriyle sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırıyor. Peki, Dolunay’ın Ferit’i olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman kimdir?

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu.nOkul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!