Dolunay stres yaratabilir

Oğlak burcundaki dolunay ve Ay’ın Güneş’le oluşturacağı uyumsuz konum her tür aşırı hareketi, gerilimi ve tartışmayı günün belli saatlerinde gündeme taşıyabilir.

Haberin Devamı

Ancak, Satürn ve Neptün’ün konumu gücü elinde bulunduran kişilerle idealist kişiler arasında süren olaylarda beş gün içinde sonuçlanma ve tamamlanma enerjisinin ön plana çıkabileceğini de gösteriyor.
Sakin ve akıllı davranarak, olası sıkıntılı durumlarda dahi, hayatlarımıza en verimli ve sağlıklı şekilde devam etmenin yolunu bulabiliriz.

Günlük Burç Yorumları

Koç
Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir. Ardından, onayı alıp yaşam tarzınızın, planlarınızın veya stratejilerinizin halen uygulanabilir olup olmadığını sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Boğa
Bazı kişileri bazı şeylerin daha kolay ya da daha kısa yolları olduğuna ikna etmek gereğinden fazla zaman alabilir. Anlayışlı ve düşünceli olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız.
 
İkizler
Ortak işler, ekip çalışmaları, işbirlikleri ve duygusal durumunuz ön planda olabilir. Üzerinde yoğunlaştığınız veya anlaşmaya çalıştığınız konularda ani haberler alabilirsiniz veya bilgiler edinebilirsiniz.
 
Yengeç
Haziran doğumlu Yengeç’ler başta olmak üzere tüm Yengeç’ler, köşeye sıkışmış, gergin ya da stresli hissedebilirler. Bugün dahil, birkaç gün için olası tartışmalardan ve gergin ortamlardan kaçmakta ve risk almamakta fayda var.

Haberin Devamı

Aslan
Belli konuşmalar ya da tartışmalar düşündüğünüzden uzun sürebilir. Doğru veya yanlış herkesin anlatacak uzun bir hikayesi vardır. Anlayışlı olmak için çaba sarf etmelisiniz.
 
Başak
Bazı kişileri düzene sokmak, çekidüzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boş vermenizde fayda var. Zira, gerçekten çok fazla hassas kişilerle karşı karşıya olduğunuzu fark edebilirsiniz.
 
Terazi
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir. Detaylı şekilde düşündükten sonra, uzlaşmak için gerekli şeyleri yapmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.
 
Akrep
Sizin eksiklerinizi gideren, sırlarınızı saklayan veya arkanızı toplayan bir kişi daha önce kendisini ispat etmiş olmasına rağmen tekrar test etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Çevrenize karşı bugün oldukça anlayışlı davranmanızda fayda var.
 
Yay
Devam eden anlaşmaların ve maddi ilişkilerin ön plana çıkabileceği beş günlük süreçtesiniz. Konulara derin şekilde konsantre olmadan önce duygusal havanın sakinleşmesini veya duygularınızın yatışmasını beklemenizde fayda var.
 
Oğlak
Ortaya çıkan şeyleri ya da olayları detaylı şekilde ele almalı, planlarınızı buna göre değiştirmelisiniz. Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir. Sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Kova
Çevrenizdeki kişiler doğru şeyi yapmakta zorlanabilirler ve zor zamanlardan geçiyor olabilirler. Sizin aynı ekipte yer almanız, ezilmeniz veya kendinizi kullandırmanız gerekmiyor, unutmayın!

Balık
Ekibinizdeki bazı kişilerin kımıldayacak hali olmayabilir veya bulundukları mevkiiyi veya pozisyonu kaldıramayacak durumda olabilirler. Bir süre karşı tarafı hareketlendirmeye çalıştıktan sonra, bu durumu ne kadar daha devam ettirebileceğinizi sorgulayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları