Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 11:30

Dolunay yeni bölüm fragmanı için araştırmalar 17 Ekim Salı günü yayınlanan son bölümün hemen ardından başladı. Romantik komedi türündeki Dolunay dizisinin son bölümünde Ferit ve Nazlı nikah masasına oturdu. Finale ise Ferit’e kurulan korkunç tuzak damga vurdu. Şimdi ise gözler 24 Ekim Salı günü yayınlanacak bölümde! Peki Dolunay 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. 17 Ekim Salı günü yayınlanan Dolunay son bölümünde Ferit- Nazlı'nın nikah masasına oturmasıyla rahat bir nefes alan izleyiciler, final sahnesiyle büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ferit'in cezaevine girip girmeyeceğini merak eden izleyiciler yeni fragmana odaklandı. Peki Dolunay son bölümü ardından yeni fragman yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar 16. bölümün şaşırtıcı finali ardından başladı. Ancak yeni fragman henüz yayımlanmadı. Ferit ve Nazlı’nın nikah masasına oturmasıyla her şeyin yoluna gireceğini düşünen izleyiciler, Dolunay son bölüm finalinde büyük bir şok yaşadı. Küçük Bulut’u Ferit’e vermemekte kararlı olan Hakan, yeni bir tuzak hazırladı. Ferit, uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Ferit, kendisine kurulan bu tuzaktan kurtulacak mı? Soru işaretleri Dolunay’ın 24 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 17. bölümünde netleşecek.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazlı’nın nikah saatinde ortadan kaybolması herkesi heyecanlandırdı. Ferit Nazlı’nın nikahtan kaçmış olduğunu düşünse de gerçek zannettiğinden çok farklıydı. Nazlı ölümle burun burunayken bile Ferit’i düşünüyordu. Alya Deniz ile şansını son defa denedi. Deniz’in buna cevabı ilişkileri açısından belirleyici olacaktı. Fatoş Engin’le evlilik yolunda ilerlerken her fırsatta kafasındaki sorulara cevap aradı. Demet ve Hakan, Ferit’e karşı adımlarında daha cüretkar hareket ettiler.

BAKMADAN GEÇME!