Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 3. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 15:12

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrollerini paylaştığı yeni gençlik dizisi Dolunay'ın yayınlanan son bölümünde Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürdü. Yanlış yaptığını anlayan Ferit ise soluğu Nazlı'nın kapısında aldı. Peki yeni bölümde neler olacak? Dolunay 3. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günlerinin yeni dizisi Dolunay’ın 11 Temmuz Salı günü yayınlanan son bölümünde duygu yüklü ve romantizm dozu yüksek sahneler bir aradaydı. Beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düştü. Dizinin konusuna dair ayrıntıların ortaya çıktığı son bölümde küçük Bulut’un başına gelenler ekran başındakileri de derinden etkiledi. Aklından Nazlı’yı bir türlü çıkaramayan Ferit ani bir karar aldı. Dolunay 3. bölüm fragmanıyla birlikte bu kararın ardından neler olacağına yönelik ilk ipuçları geldi. Nazlı'nın işe geri döndüğünün anlaşıldığı yeni fragmanda aile içi problemler dikkat çekti. İşte Dolunay yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

DOLUNAY 2. BÖLÜM ÖZETİ

Nazlı, Ferit'in evinde geçirdiği gecenin ardından şaşkınlıkla uyanır. Ertesi gün yaşananlar her ikisi için de büyük sürprizlerle doludur. Artık Ferit ve Nazlı birbirlerini farklı bir gözle görmeye başlar. Diğer taraftan Deniz'in Nazlı'ya olan ilgisi de giderek artmaktadır. Küçük Bulut'un Nazlı'ya olan sevgisini fark eden Zeynep ve Demir, çocuklarının bayıldığı Nazlı'yla tanışmak isterler.

Böylece Nazlı, Ferit’in hoşuna gitmese de yakın çevresindeki insanlarla dostluğunu ilerletmeyi sürdürür. Asuman hareketleriyle Nazlı'yı yine zor durumda bırakır. Bütün bunlar olurken beklenmedik bir gelişme Nazlı ile Ferit’in hayatlarının ortasına bomba gibi düşer.

 

BAKMADAN GEÇME!