Dolunay 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Final için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2017 09:51

Dolunay büyük final öncesi sürprizlerle dolu 25. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Romantik komedi türündeki gençlik dizisi Dolunay'ın son bölümünde Ferit ve Nazlı boşanma noktasına kadar geldi. Hakan'ın tehditleri nedeniyle Ferit'den uzak duran Nazlı, geri adım atmadı ve ikili boşanmak üzere mahkemeye gitti. Peki ikili boşanacak mı? Bu sorunun yanıtı Dolunay 25. yeni bölümünde netleşecek.

Haberin Devamı

Final için gün sayan Dolunay dizisi dün akşam 24. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sayılı gün sonra ekran macerasını tamamlayacak olan Dolunay’ın dün akşam yayınlanan son bölümünde heyecan dolu gelişmeler yer aldı. Hakan’ın tehditine boyun eğmek zorunda kalan Nazlı'nın Ferit'ten kaçmayı sürdüğü son bölüm finaline boşanma davası damga vurdu. İkilinin boşanıp boşanmayacağını merak eden izleyiciler bir yandan yeni bölüm fragmanını araştırırken bir yandan da final tarihini sorguluyor. Peki Dolunay 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Dolunay final bölümü fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit’in evlenme teklifine Nazlı hiç beklemediği bir cevap verir. Nazlı’daki bu ani değişime bir anlam veremeyen Ferit bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Nazlı ise kardeşi ile sevdiği adam arasında kalarak acı çekmektedir. Ferit’in haberi olmadan çözüm yolları ararken hiç beklemediği bir yerden Ferit’e yakalanır. Bu tesadüf ilişkilerini beklenmedik bir şekilde etkileyecektir.

FİNAL NE ZAMAN?

Son dönemin iki popüler isimlerinden Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerini üstlendiği; güçlü kadrosunda Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Alara Bozbey’in de yer aldığı Dolunay dizisinin final bölüm tarihi belli oldu. İlk yayınlandığı dönemde salı günleri ekrana gelen Dolunay dizisi, 31 Aralık’ta yayınlanacak olan 26. bölümüyle final yapacak. Yılbaşı akşamı ekrana gelecek 26. bölümünde çok özel sürprizlerin de olacağı öğrenildi.

 

BAKMADAN GEÇME!