Dolunay dizisi oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Dolunay dizisi oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 15:46

Dolunay dizisinin tanıtım fragmanları ekranlardaki yerini aldı. Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak ancak şimdiden dizinin karakterleri ve konusu merak ediliyor. Peki, Dolunay dizisi oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Sürprizli bir aşkı konu alan ve yaz ekranında seyirciyi heyecanlı bir bekleyişe sürükleyecek Dolunay’ın eğlenceli tanıtımı şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başladı. Başrolleri paylaşan Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan, Türkü Turan, Alara Bozbey, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay, Emre Kentmenoğlu, Alihan Türkdemir ve Yeşim Gül, Irmak Ünal, Mert Yavuzcan eşlik edecek. İşte Dolunay dizisinin başrolleri ve karakterlerine ilişkin bilgiler!

Özge Gürel: Nazlı

İnatçı ve girişken bir ruha sahip olan Nazlı, küçük yaştan beri çalışıyor. Tutkunu olduğu işi yapmak için Gastronomi okuyor. Japon kültürüne olan ilgisini eğitimini aldığı gastronomi ile birleştirmeye hevesli olan Nazlı, arkadaş canlısı olmasına rağmen erkeklere karşı utangaç. Nazlı, kız kardeşi Asu’ya düşkün, ailesinden uzakta kardeşine annelik yapıyor.

Can Yaman: Ferit

Çalışkan ve soğukkanlı olan Ferit başarılı bir iş adamıdır. En sevdiği kadın tarafından aldatılmış olması sebebiyle kadınlara karşı mesafeli, çevresinde duvarları olan genç bir adamdır. Hayatını planlar üzerine kurmaktan hoşlanan Ferit; düzenli, titiz ve simetriye önem verir. Düzenli olmasının yanısıra iyi bir gurmedir.

Türkü Turan: Alya

Aşkı için her şeyi yapabilecek bir kadın: Alya… Sevgilisine takıntı düzeyinde aşk besleyen Alya, onun değişken tavırlarından dolayı depresif ve ne yapacağı belli olmayan bir kadın.

Hakan Kurutaş - Deniz

Sanatçı ruhlu: Deniz... Sanatçı ruhlu, duygusal ve yetenekli olan Deniz; resim yapıyor, ve davul çalıyor. Her alanda yaratıcı ve yeni şeyler öğrenmeye aç oluşu ile duygularını uçlarda yaşamayı seviyor. Zeki kadınlara karşı özel bir ilgisi olan Deniz, ilişkilerinde sadık ve dürüst olmayı seviyor.

Haberin Devamı

Öznur Seçeler - Fatoş

Deli dolu, güzel, neşeli, cıvıl cıvıl biri olan Fatoş, insan ilişkileri iyi, sabırlı ve alttan almayı bilen eğlenceli bir kadın. En büyük hayali zengin bir koca bulmak olan Fatoş tüm hayallerine ancak bu şekilde kavuşacağını düşünüyor.

 

Haberin Devamı

Dolunay dizisi oyuncuları

Her şeyin daha kötü gittiği anda Sinefil!

 

BAKMADAN GEÇME!