Dolunay 5. bölüm 2. fragmanında meraklandıran detaylar

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 5. bölüm 2. fragmanında meraklandıran detaylar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 13:29

Dolunay dizisinin yeni bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Ferit ve Nazlı’nın eğlenceli görüntülerinin ön plana çıktığı Dolunay 5. bölüm 2. fragmanında Fatoş’un köşeye sıkıştığı anlar merak uyandırdı. Nazlı ile Ferit mutfak alışverişine çıkıyor, ikili arasındaki yakınlığın dozu artıyor. İşte Dolunay yeni bölümüne dair ilk detaylar!

Haberin Devamı

Dolunay yeni bölüm fragmanları heyecan yüklü gelişmelerin sinyalini verdi. Can Yaman ve Özge Gürel’e, Hakan Kurtaş, Necip Memili, Öznur Serçeler, İlayda Akdoğan ve Türkü Turan gibi genç isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve romantik sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Dolunay son bölümünde Bulut’un vesayetinin Demet’e geçmesi Ferit ve Nazlı’yı derinden sarstı. Bu işbirliği ikilinin yakınlaşmalarını sağladı. Şimdi ise gözler yeni bölümde. Salı günlerinin gençlik dizisi Dolunay 1 Temmuz’da 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Romantik dakikaların olduğu yeni bölümde Nazlı ve Asuman köşeye sıkışacak. 

Nazlı ve Ferit giderek daha çok beraber zaman geçirmeye başlarlar. Paylaştıkları arttıkça birbirlerine karşı olan duyguları da artmaktadır. Ferit Bulut’u Demet ve Hakan’dan kurtarmaya çalıştıkça Demet Ferit’i zor durumda bırakır. Ferit fotoğrafları mahkemeye sızdıranın bulunması için teknolojinin yardımına başvurur. Bu hamle Asuman’ı iyice köşeye sıkıştırır. Nazlı da bu yüzden zor durumda kalacaktır. Alya Deniz’le arkadaşlığını devam ettirirken onun Nazlı’ya olan hislerine seyirci kalmaktadır. Fatoş Engin’e doğruyu söylemek ister ama bir türlü uygun fırsatı yakalayamaz. Alya ve Fatoş’un yeni arkadaşlığı onları hiç beklemedikleri bir süprizle karşılaştıracaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!