Dolunay son bölümde Deniz gerçeği öğrendi... Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay son bölümde Deniz gerçeği öğrendi... Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 22:23

Dolunay dizisinin son bölüm ardından yeni fragman araştırması başladı. Kazadan sonra hayatın değerini anlayan Deniz, Asuman'ın yardımıyla gerçekleri öğrendi. Nazlı ve Ferit bir kez daha zor durumda kaldı. Şimdi ise gözler Dolunay yeni bölüm fragmanında! Peki yeni bölümde neler olacak? Dolunay 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

 

Özellikle genç kitlenin takip ettiği Dolunay dizisi, yeni bölümleriyle yeni gününde kaldığı yerden devam ediyor. Artık pazar günleri izleyici karşısına çıkan Dolunay'ın son bölümünde Asuman bir kez daha ablasını zor durumda bırakacak bir hamle yaparak Deniz'in gerçekleri öğrenmesini sağladı. Nazlı, bir kez daha kardeşine güvenmiş olmanın hayal kırıklığını yaşadı. Finale ise beklenmedik bir gelişme damga vurdu. Bu gelişmenin dengeleri nasıl değiştireceği Dolunay 19. bölümünde netleşecek.

Dolunay yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit ve Nazlı dışarıya renk vermemek için oyunu bütün gayretleriyle devam ettirirler. Aşık bir çift gibi görünmek için yaptıklarının arkasında gerçek hisleri mi vardır? Kendilerine bile itiraf edemeseler de oyun için yaptıkları onları duygusal olarak da yakınlaştırır. Mahkeme günü yaklaştıkça heyecan da artmaktadır. Bulut’u ve dolayısıyla şirketi kaybetme korkusu yaşayan Hakan’ın aklında yeni fikirler vardır. Ferit ve Nazlı planlarının bozulmasından korkarak her adımlarını ölçülü atarken beklenmedik bir gelişme her şeyi alt üst eder.

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Ferit‘in tutuklanması gündeme bomba gibi düşmüştür. Nazlı eşi olarak kocasının yanında olmak ister. Her ne kadar evcilik oyununun anlaşılmaması için çabaladığını iddia etse de Ferit için endişelenmiştir. Ferit de Nazlı’nın yanında olmasından memnundur. Karmaşık duygular içinde olan Ferit ve Nazlı kendilerini sürekli bu oyundaki becerilerinin sınandığı durumlarda bulurlar. Deniz ise ne kadar inkar etse de Ferit ve Nazlı arasındaki çekime şahit olacaktır. 

BAKMADAN GEÇME!