Dolunay 15. yeni bölüm fragmanında Nazlı ne cevap verecek?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 15. yeni bölüm fragmanında Nazlı ne cevap verecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 11:33

Dolunay yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Yarın akşam yayınlanacak olan Dolunay dizisinin 15. bölümünde en çok merak edilen konu Nazlı'nın evlilik teklifine vereceği yanıt. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Nazlı, Ferit'in evlilik teklifine ne yanıt verecek? Deniz şirketteki payını Hakan'a mı devredecek. İşte Dolunay 15. yeni bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

Dolunay yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala ekranlarda dönmeye başladı. Salı akşamları yayınlanan gençlik dizisi Dolunay'ın 10 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 15. bölüm fragmanına tek taş sürprizi damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Nazlı, evlilik teklifine ne yanıt verecek? İşte Dolunay yeni bölüm fragmanı ve özeti!



Dolunay 15. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Sürprizlerle dolu gelişmelerin sinyalini veren Dolunay yeni bölüm fragmanına Nazlı’nın evlilik teklifine verdiği yanıt damga vurdu. Son bölümde Ferit, Hakan’ın korkunç tuzağını keşfetmiş ancak Bulut’un onların yanında kalmasına engel olamamıştı. Yaşananlarda Nazlı’nın da payı bulunduğunu düşünen Ferit, finalde ekran başındaki şok eden bir karar vermişti. Dolunay 15. bölümünde Nazlı, evlilik teklifini kabul ediyor ancak kimsenin kendilerine inanmayacağını düşünen ikili, yeni bir maceraya atılıyor. İşte Dolunay yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.

 

 

Evlenmeye Ramak Kala | Her Şey Hakkında Her Şey

 

BAKMADAN GEÇME!