Dolunay son bölümde gerçekleri öğrendi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay son bölümde gerçekleri öğrendi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 11:16

Dolunay yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde Ferit ve Nazlı'nın romantik anlarına tanık olan izleyiciler final sahnesiyle büyük bir şok yaşadı. Ferit, Asuman'ın yaptıklarından Nazlı'nın da haberdar olduğunu öğrendi. Şimdi ise gözler yeni bölümde. Peki Dolunay yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Dolunay dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Dolunay'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorunda kaldı. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirdi. Son bölümün bitmesinin ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit ve Nazlı artık beraber çalışmak zorundadır. Birbirlerine karşı olan duyguları ve zıt karakterleri bu beraberliği daha zorlu bir hale getirir. Deniz Ferit’in bu girişiminden rahatsız olmuştur. Nazlı’nın tepkisini çekmeden Ferit’le savaşmanın yollarını aramaya başar. Ferit ve Nazlı yakınlaştıkça Demet Hakan’dan uzaklaşmaktadır. Karısının bu tavrından rahatsız olan Hakan karanlık yüzünü daha çok göstermeye başlar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, Nazlı’nın sakladığı sırrı bulmaya çalıştı. Ferit Nazlı’nın bir sır sakladığından emindi. Sevdiği kadını kendinden uzaklaştıran bu sırrı bulmak için elinden geleni yaptı. Nazlı hayallerine bir adım daha yaklaştı. Coşkuyla restoranı için hazırlık yaparken beklenmedik olaylar yüzünden işler hiç de planladığı gibi ilerlemedi. İstanbul'dan uzaklaşmalarını gerektirecek bir gelişme ile Nazlı ve Ferit’in ilişkisi farklı bir boyuta taşındı. Nazlı’nın Ferit’e karşı olan tutumu Deniz’i cesaretlendird. Alya ise bu yakınlaşma karşısında kozlarını oynamaya hazırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!