Dolarla Gökhan Gönül protestosu!

Güncelleme Tarihi:

Dolarla Gökhan Gönül protestosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 08:28

Isınmak için sahaya çıktığı andan itibaren yoğun protestolarla karşılaşan Beşiktaş’ın flaş transferi Gökhan Gönül, maç boyunca da topu her ayağına aldığında ıslıklandı. Tribünde üzerinde resmi olan dolar pankartı açılırken, özel hazırlanan sahte 100 dolarlar üzerine atıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde tüm gözler sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’ün üzerindeydi...

Sarı lacivertli tribünlerin eski oyuncularına tepkisi vardı... Karşılaşma öncesi her iki takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe taraftarı uzun süre Gökhan Gönül aleyhinde tezahürat yaptı.

Tribünde üzerinde milli oyuncunun yer aldığı dolar pankartı açılırken, yine yüz dolarlık Gökhan Gönül’ün fotoğraflarının olduğu dolarları da sahaya attılar.

TRİBÜNE İLK ONU ÇAĞIRDILAR
Beşiktaş taraftarları ilk olarak Gökhan Gönül’ü çağırarak, lehine tezahürat gerçekleştirdi. Bu sırada Fenerbahçe tribünleri ıslıklarla bu durumu protesto etti.

Nazire yaparcasına sarı lacivertli tribünler de ilk olarak Şener Özbayraklı’yı çağırdı.

Haberin Devamı

Isınma sırasında hiç bir sarı lacivertli futbolcu Gökhan Gönül’ün yanına gidip, konuşmazken, seremoni sırasında hepsi tek tek milli oyuncuyla tokalaştı.

Dolarla Gökhan Gönül protestosu

Maç başladıktan sonra da Gökhan Gönül topu her ayağına aldığında tribünlerler ıslık sesleri yükseldi. Tecrübeli oyuncu taç atışı yapmak için kenara geldiğinde üzerine dolarlar atıldı.

GÖKHAN GÖNÜL O İDDİAYI YALANLADI
Öte yandan maç sonrası Beyaz TV'de Gökhan Gönül'ün ağzından verilen haberde, Gönül'ün Fenerbahçeli eski takım arkadaşlarını suçladığı iddia edildi. Gönül'ün, "Eski takım arkadaşlarım bana sahip çıkmadı. Beni tribünlerin önüne attılar, tribünlere oynadılar" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Gökhan Gönül ise Fenerbahçeli futbolcular hakkında hiç kimseye açıklama yapmadığını, kendi ağzından yapılan haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

NTV Spor'a konuşan ve daha sonra tweet atan Gönül, Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerini sezon başı açıkladığını ancak insanların o dönem basında çıkan yanlış haberlerden etkilenmiş olabileceğini söyledi ve ekledi:

"Eski takım arkadaşlarıyla bir problem yaşamadım. Kimseyle sorunum yok. Ben Fenerbahçe'den ayrılık sebeplerimi sezon başı açıkladım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. O dönem basında yanlış haberler çıktı, insanlar onların etkisinde kalmış olabilir" açıklamasını yaptı."

 

BAKMADAN GEÇME!