Dolar kuru 1.60’a sabitlendi

Güncelleme Tarihi:

Dolar kuru 1.60’a sabitlendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2012 10:25

Büyükçekmece’deki Göl Vadisi’nde bulunan Ekin Konakları’nda yeni bir kampanya yapılıyor. Özakın İnşaat’ın projesi olan Ekin Konakları’nda, 36 ay 0 vade farkı ve 0 KDV’nin yanında, evlerin fiyatları sabit kur üzerinden, 1.60 TL’yle çarpılarak hesaplanıyor. Hemen teslim olarak satılan dairelerin satışında 7.500 dolardan başlayan taksitler yapılırken, en düşük peşinat da 400 bin dolar olarak hesaplandı. Peşin ödemelerde, bir sonraki ödemeyi evinize yerleştikten 3 ay sonra yapabiliyorsunuz. Ayrıca projede gayrimenkulünüz için değerlendirme süreci ve takas imkanı da sunuluyor.
Sanlı Mimarlık’tan Dr. Suzan Sanlı Esin’in tasarladığı Ekin Konakları’nda 674 ve 605 metrekare olmak üzere iki konak tipi bulunuyor. Projenin yerleşime açılmasıyla birlikte yaşamın başladığı Ekin Konakları, tek parsel üzerinde, butik bir proje olarak yükseliyor. Birbirlerinin manzaralarını kapatmayacak şekilde konumlandırılmış konaklarda aynı zamanda akıllı ev altyapısı da bulunuyor.
Ekin Konakları’na, E-6 Hadımköy gişelerinden çıkarak ulaşılıyor. KÜLTÜR2000, MEV, MEF, ALKEV, BİLFEN, Yıldızlar, Bahçeşehir Kolejleri, İstanbul International Community School, Fatih, Beykent, Arel Üniversiteleri yakın konumda bulunuyor. Proje ayrıca Beylikdüzü 5M Migros ve AVM, Torium AVM, Metro Grossmarket, Bauhaus, Koçtaş, Real, Prestige Mall, PerlaVista AVM, Akbatı AVM, Toskana Çarşı’ya da yakın konumlanıyor. Bununla beraber Acıbadem Hastanesi, Medicana Hastanesi, TEM Hospital, Kolan Hastanesi ve Bahçeşehir Alman Hastanesi de, projenin çevresindeki hastaneler arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!