DokumaPark ışıl ışıl

Güncelleme Tarihi:

DokumaPark ışıl ışıl
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2018 12:59

DokumaPark ışıl ışıl

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından ışıklandırılan DokumaPark, geceleri Antalyalıların gezi ve dinlenme alanı oluyor.
Pamuklu Dokuma Fabrikası'nın parka dönüştürülen alanı Antalya'nın cazibe merkezi haline geldi. DokumaPark müzeleri, kafeleri, özel bahçeleri ve etkinlikleriyle gündüz olduğu kadar akşamları da Antalyalıların ilgi odağı oluyor. DokumaPark yapılan ışıklandırmayla ışıl ışıl görüntüsüyle göz kamaştırıyor. DokumaPark, özellikle hafta sonları ziyaretçi akınına uğruyor.
Birbirinden güzel yaşam alanlarının oluşturulduğu DokumaPark'da açılan her müze, her sergi alanı ve her kafe ayrı bir konsept içeriyor. Özellikle oyuncakların dünyası Anadolu Oyuncak Müzesi, Türk sinemasının unutulmaz film afişlerinin ve oyuncuların fotoğraflarının yer aldığı Yeşilçam, Antalyalıları sanatla buluşturan Modern Sanatlar Galerisi, 10 dönüm alan üzerine yerleştirilen Anadolu uygarlıklarına ait 84 mimari eserden oluşturulan Minicity, zeytin, portakal ve Antalya bahçeleri, tren kütüphane ve açılış için gün sayan birçok proje, DokumaParka hayat veriyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!