Dokuma'da Yeşilçam havası

Güncelleme Tarihi:

Dokumada Yeşilçam havası
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 12:46

Dokuma'da Yeşilçam havası

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DOKUMA Fabrikası'nın müdür lojmanı, 'Yeşilçam Kafe' adıyla hizmet vermeye hazırlanıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk sinemasının film afişleri ve sinema oyuncularının karikatürleriyle dekora edilen kafenin hazırlıklarını yerinde inceledi.

Dokuma'nın halka kazandırılması ve sonrasında en uygun şekilde kullanılması konusunda hassasiyet gösteren Başkan Hakan Tütüncü, burada açılacak yeni kafenin hazırlıklarını yerinde inceledi. Her hafta Dokuma'da yapılan çalışmaları titizlikle inceleyen Başkan Tütüncü, Dokuma Park'ta karşılaştığı vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

FİLM AFİŞLERİ

Tütüncü, Dokuma Fabrikası'nın müdür lojmanı olarak kullanılan yapının Yeşilçam Kafe'ye dönüştürülmesi sürecini de yakından takip ediyor. Sundurmasından terasına kadar yenilenen 140 metrekarelik 4 odalı yapı, Türk sinemasının en fazla beğenilen film afişleri ve sinema oyuncularının özel yapım karikatürleriyle dekore edildi. Duvarları tamamen afiş, fotoğraf ve karikatürleriyle donatılmış olan Yeşilçam Kafe'nin tavanı da, yine film afişleriyle süslendi.

Açılışının mart ayı sonuna doğru yapılması planlanan kafe, Kepez Belediyesi işletmesinde olacak. Soğuk ve sıcak yiyecek ile içeceklerin sunulacağı kafenin oturma grubu da tatil beldesi Alaçatı'yı andıran bir konseptle tasarlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!