Doktor Gökalp Öner AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Doktor Gökalp Öner AK Partiden milletvekili aday adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 09:35

Doktor Gökalp Öner AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KADIN Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökalp Öner, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için AK Parti'den aday adayı olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökalp Öner, " Gün dirilişe ve şahlanışa geçen ülkemizin bir neferi olarak Cumhur ittifakını destekleme günüdür. Üretimin esas alan güçlenen ve büyüyen ülkemizde bilimin ve ilmin daha ön planda olması için yapılan emeklerin daha verimli kullanılması için bir olmaya diri olmaya ve daha çok çalışmaya ihtiyacımız vardır" ifadelerini kullandı. Öner sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Ülkemiz 24 Haziran’da seçime gitmektedir bu seçimde sadece ülkemizin değil, bölgemizin de kaderi belirlenecektir. Ülkemiz üzerinde yeni oyunları bozmak ve ekonomiyi daha da güçlendirmek ve yeniden dirilişe geçen ülkemizi şahlandırmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olup ona destek olunmalıdır. Bizde ilmimizden, bilgimizden, gençliğimizden ve bölgemizden aldığımız destekle ülkemize ve memleketimize daha fazla hizmet etmek için görev ve sorumluluk alma talebinde bulunuyor, AK Parti’den milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum. Gayret bizden, takdir Allah'tandır.”

FOTOLU 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!