Doğuş evlendikten sonra yaşadığı değişimi anlattı

Güncelleme Tarihi:

Doğuş evlendikten sonra yaşadığı değişimi anlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2016 13:30

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’nin konuğu, ünlü şarkıcı Doğuş oldu. Son dönemde yer aldığı projelerle ve yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren Doğuş, canlı yayında sosyal medya takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Onu görümce gözümden yaşlar geldi

Üzerinde çalıştığı yeni filmi ‘Babadan Oğula Nesil’ hakkında konuşan Doğuş “Bir gün böyle evde oturuyorum. Bir bakıyım dedim ‘Aklında Bulunsun’ diye bir klibim var, kaç izlenmiş. Derken karşıma küfürlü bir röportajım çıktı. Evlendikten sonra 3 milyon, 5 milyon, 10 milyon izlenmeleri yasaklattım. Şimdi unumuzu eledik, astık. Tertemiz bir hayat, iki tane de evladım var şükürler olsun. E geçmişi gömdük. Yeni bir hayat, yeni bir sayfa. Onu röportajı görünce birden gözümden yaşlar fışkırdı. Çünkü bir an tekrar geçmişime, o yurtlara, çocukluğuma gittim. Kağıdı, kalemi elime aldım. Küfürlü röportajımla başlayan bir sinema filmi hazırlığı içerisindeyim. Artı 18 bekliyorum. Full küfür, hayatın gerçekleri ve inanamayacakları şeyler görecek insanlar. Sıfır sansür. Yaşanmış ve yaşanan bir çok şeyi oraya aktaracağım. Sinema filmi izleyicisine yönelik bir film bu. Gerçekler olacak diyorum, çok iddialı, inşallah başım belaya girmez” dedi.

Haberin Devamı

Jüridekiler kadar para kazandım

‘Benzemez Kimse Sana’ isimli yarışma programında neden jüri olmadığı için çok fazla eleştiriye maruz kaldığını anlatan Doğuş ‘Benzemez Kimse Sana’ için bana dediler ki niye jüride yoktun da ve yarışmacı olarak katıldın. Ya kardeşim, her çiçeğin kokusu dokusu ayrı. Ben oradaki affedersin jüri kadar para alıyordum zaten! Tabii ki de yarışırım. Niye yarışmayayım? Eğlendim en azından. Eğlendim artı para da kazandım” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!