Doğum için Amerika'da

Güncelleme Tarihi:

Doğum için Amerikada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2011 15:48

Haberin Devamı

İstanbul ve Kentler

Paris’te yaşayan fotoğraf sanatçısı Seylan Kandak’ın, şehirlerin kendisinde bıraktığı izlerin kolajlarından oluşturduğu panoramik fotoğrafları “Seyahatlar & Placebo: İstanbul ve Kentler” fotoğraf sergisi ile 15 Şubat-13 Mart 2011 tarihleri arasında Ekavart Gallery’de sanatseverlerle buluşacak.

02-02-2011 KELEBEK VİP ADRES


HABERLER

      
Yüzükler hazır sıra düğünde

Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan, uzun zamandır Yasemin Ergene ile birlikte. İş nedeni ile uzun süre Efes Pilsen’in Rusya’daki tesislerinin başında olan Özilhan, Burdur’da yaptığı kısa dönem askerlik görevini tamamladı. Aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan ve önümüzdeki yaz düğün planları yapan ikiliyi, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda gördüm. Antonella-Sibel Deval’in sahibi olduğu Deval Jewellery’nin Nişantaşı House Otel’deki sergisine katılan nişanlı çift, dikkatle yüzükleri inceliyordu.

*

Doğum için
Amerika’da

Haberin Devamı

Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Selim Kosif, 5 Nisan 2008’de Eda Büyükçam ile evlenmişti. Evliliklerinin ilk yılında bir kız çocuk sahibi olan çift, şimdilerde yeniden anne-baba olmak için gün sayıyor. İkinci kez kucaklarına alacakları bebeklerinin de kız olacağını öğrendiğim çift, doğum için Los Angales’a gitmiş.

*


Telefon trafiği

Geçtiğimiz aralık ayında ölen Ceyla Gölcüklü’nün eski eşi Shery Şahvanaz, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Uzun süre telefonla konuşan Şahvanaz ardından Home Store’a girerek bir arkadaşıyla buluştu.

 

 

KISA KISA


Gül Bebek bileklikleri

Tasarımcı Melis Göral, prematüre bebekler ve aileleri yararına hizmet veren El Bebek Gül Bebek Derneği için 925 ayar gümüşten üretilen Gül Bebek Bileklikleri tasarladı. Bileklikler, 25 TL’ye derneğin www.elbebekgulbebek.org adresli web sitesinden satışa sunuldu.

GECE KUŞU

Yargıcı DJ oldu

Siyahların kadını ünlü modacı Neslihan Yargıcı, DJ’liğe soyundu. Her çarşamba Nişantaşı’ndaki Reasürans Çarşısı içindeki, Melih Börü’nün sahibi olduğu Bar’da performans sergileyen Yargıcı, 80’lerden 90’lara yerli yabancı birçok hit müzikle geceye renk katıyor.

*

Nahide’yi tavşanlar basacak

Haberin Devamı

Nahide, Çin Yeni Yılı’nı kutlama kararı aldı. Bu yıl tavşanın yılı olunca, Nahide’yi bu akşam tavşanlar basacak.


TAVSİYE

Eleos Pera’da

Eğlence ve yeme-içme kültürünün merkezi Pera’da yeni bir mekan açıldı. Yeşilköy’de kısa zamanda bir klasik mekan haline gelen Eleos, artık Beyoğlu’nda, tarihi Hıdivyal Palas’ta hizmet vermeye başlaıd. Haydarpaşa’dan Boğaziçi’ne, Kız Kulesi’nden Selimiye’ye geniş deniz manzarasıyla Eleos’ta lezzetlere muhteşem İstanbul panaroması eşlik ediyor.


AJANDA

Dünyaca ünlü porno yıldızı Sasha Grey, 5 Mart’ta Roxy’de düzenlenecek gecede DJ setinin başında olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!