Doğum gününde yeniden başkan seçilince çifte mutluluk yaşadı

Güncelleme Tarihi:

Doğum gününde yeniden başkan seçilince çifte mutluluk yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 14:56

Doğum gününde yeniden başkan seçilince çifte mutluluk yaşadı

Haberin Devamı

AYDIN Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AYESOB) iki liste ile gidilen seçimli olağan genel kurulunda, mevcut başkan Selahittin Çetindoğan, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Seçimi kazanan Çetindoğan'a doğum günü olması dolayısıyla üyeler tarafından pastalı sürpriz yapıldı.

AYESOB'da dün (Pazar) seçimli genel kurul heyecanı yaşandı. Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan 32'nci Olağan Genel Kurul'da mevcut başkan Selahittin Çetindoğan'ın karşısına Muhammed Ali Künkçü rakip olarak çıktı. Kongrede kullanılan 552 oyun 335'ini alan Çetindoğan, yeniden başkanlığa seçildi. Künkçü'ye ise sandıktan 210 oy çıktı. 7 oy ise geçersiz sayıldı. Kendisine destek veren delgelere teşekkür eden Başkan Selahittin Çetindoğan, "Başkanlık döneminde önemli hizmetleri hayata geçirdik. Yeni dönemde de esnafımızın yaşadığı sorunları çözmek için büyük bir çaba göstereceğiz. Kongremizin esnafımıza, Aydın ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI

Seçimi kazanarak yeniden başkanlık koltuğuna oturan Çetindoğan'ın 6 Mayıs doğum günü olması nedeniyle oda personeli ve üyeler tarafından iki ayrı pasta getirildi. Doğum günü pastalarını gören Çetindoğan şaşkınlığını gizleyemeyerek büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Çetindoğan kızları Gamze Çetindoğan ve As Buse Çetindoğan'ın da katıldığı doğum günü kutlamasında, "Seçimi kazandık mutlu olduk. Ancak seçim sonrası yapılan bu doğum günü sürprizi beni daha da mutlu etti" diye konuştu. Çetindoğan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Semih Özmeriç, Metin Uyar, Hasan Eyefçi, Kamil Tavil, Nuri Şimşek, Mehmet Karadeli, Mehmet Gül ve Ahmet Çalım'dan oluştu.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!