Doğum günü hediyesi Porsche

Yaz sezonunu Bodrum-Türkbükü’ndeki evlerinde geçiren Müge-Ercan Canmutlu çifti nihayet İstanbul’a döndü. Çift, Müge Hanım’ın 34’üncü yaşını da geçen hafta evlerinde başbaşa kutladı.

Duyduğuma göre Ercan Bey bu yıl hediye konusunda çok cömert davranmış ve eşine 2006 model Porsche Cayenne jeep almış. Bu sürpriz Müge Canmutlu’yu haliyle çok sevindirmiş. Onlara önceki gün The Ritz Carlton Otel’in içindeki Shop&Miles sinemasında rastladım. Yanlarında Müge Hanım’ın annesi modacı Ayla Dümer de vardı. Hep birlikte Nicolas Cage’in başrolde olduğu ‘Lord of War’ filmini izlediler.

Onun Lamborghini’si var

Otomobil sporlarına merakıyla bilinen Özcan Tahincioğlu, kendisine son model Lamborghini marka otomobil aldı. Şu sıralar, geçtiği her yerde ilgiyle seyredilen bu gözalıcı araçla keyif yapan Özcan Bey, objektiflere son olarak Bebek’te takıldı. Eşi Aylin Hanım’ı da yanına alarak Bebek Balıkçısı’na giden Özcan Bey’in keyfi yerindeydi...

Aşkını ilan etti

Sinem Kobal, uzun bir aradan sonra ‘Nefes Nefese’ ile ekranlara döndü. Bu arada sadece iş değil aşk yaşamı da hareketlendi. Özel hayatı konusunda şimdiye kadar ser verip sır vermeyen Kobal, bir süredir Kocaeli eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in oğlu Mustafa ile birlikte olduğunu saklamıyor. Kosal, daha önce Hande Demir ve Esra Eron’la yaşadığı aşklarla magazin gündeminde yer alan Mustafa Sirmen’le çok mutlu olduğunu söylemeden de geçemiyor.

The Marmara’da sergi

Resim ve fotoğraf sanatçısı Leyla Buhara, son çalışmalarına yer verdiği ‘Soyut Yaşamlar’ adlı sergisini bugün İstanbul The Marmara Otel’de açıyor. ‘Soyut resim Hoca’nın fıkralarındaki gibi eğlendirirken düşündürebiliyor. Klasik resimde görmek istediğimizi görüyoruz. Soyut resimde ise herkes farklı şeyler bulabiliyor. Her resim farklı bir yaşam olabiliyor’ diyen Buhara’nın sergisi 2 Kasım’a kadar açık kalacak.

Önce denge sağlansın

Gülay Kamaz ile Gül Ergi, önceki akşam TEYEV Vakfı yararına Caliente Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Ama birlikte objektiflere poz veren ikilinin bir sorunu vardı; aralarındaki ciddi boy farkı! Neyse ki sorun yaratan bu dengesizlik Kamaz sayesinde kolayca giderildi. Merdivenin iki basamak üstüne çıkan Gülay Hanım, ondan sonra neşe içinde objektiflere gülümsedi.

Vizon farkı

Amerika’nın en saygın kitap evlerinden Barnes&Noble, Türkiye’de yayınlanan Vizon’u dünyanın belli başlı dergileri arasında gösterdi. Patron Kamil Şükun ile dergi ekibi, aldıkları bu haberden dolayı çok sevinçli şu sıralar...
Yazarın Tüm Yazıları