Doğu Ligi'ne muhteşem kapanış

Güncelleme Tarihi:

Doğu Ligine muhteşem kapanış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2012 11:13

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Takımlarının Yüksek Katılımlarıyla devam eden "Doğu Ligi" haftasonu tüm sporcuların ve antrenörlerin muhteşem kaynaşması ile sona erdi.

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerini kapsayan Doğu Ligi müsabakaları çevre illerde büyük yankı ve destek buldu.
 
Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadı yerleşkesinde yer alan Ağrı Tenis ve YüzmeKulübü'nde sona eren Doğu Ligi'ne 18 ilden 155 sporcu ve kafile ekipleriyle birlikte toplamda 250 kişi katıldı. Kulüplerin 28 takımile katıldığı Doğu Ligi 22 Eylül Cumartesi Günü sona erdi. Ligde erkekler kategorisinde Gaziantep Tenis Kulübü birinci, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Takımı ikinci ve Erzurum Tenis İhtisas Spor Kulübü de üçüncü oldu. Bayanlarda Dicle Üniversitesi Tenis Takımı birinciliği, Adıyaman Tenis Spor Kulübü ikinciliği ve Erzurum Tozoğlu Spor Kulübü de üçüncülüğü elde etti. Tüm takımlar ve kaptanları Ağrı'dan çok mutlu ayrılarak bugüne kadar bir rüya olan Doğu Ligi'ni gerçekleşmesinden çok mutlu olduklarını ifade ettiler ve emeği geçen herkese
teşekkürlerini sundular.
 
Doğu Ligi finallerinde kupa ve madalya ödüllerini spordan sorumlu Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Ağrı Tenis ve Yüzme Kulübü Başkanı Kasım Kaya
verdiler. Vali Yardımcısı Ercan Ateş, kendisi ve Ağrı Valisi Dr Mehmet Tekinarslan adına, "Sporcularımızın burada olması ve bu büyük coşkuyu ve kaynaşmayı görmek çok güzel bir duygu, gençleri Ağrı'da görmekten çok mutluyuz. Bu tür organizasyonların Ağrı'da tenis sporunun sevdirilmesinde önemli olduğunu, gelecekte ülkemizi uluslararası başarıya taşıyacak yeni genç sporcuların yetiştirilmesi bu tür organizasyonlardan geçiyor. Başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu yüzden bir sonraki Doğu Ligi'nde her türlü maddi ve manevi desteği daha da artırarak Ağrı'da her yıl düzenlenecek geleneksel Doğu Ligi'ne ev sahibi olmaktan onur duyarız" diyerek duygularını ifade ettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!