DÖGEM'den Kemer Belediyesi'ne ziyaret

Güncelleme Tarihi:

DÖGEMden Kemer Belediyesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2018 13:22

DÖGEM'den Kemer Belediyesi'ne ziyaret

Haberin Devamı

 

KEMER, (DHA) - DÖŞEMEALTI Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM) 40 üyesi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Kendisinin de çok genç yaşta siyasete atıldığı kaydeden Başkan Gül, gençlere öğütler verdi. 
Döşemealtı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren DÖGEM'in 40 genç üyesi, DÖGEM Danışmanı Murat Dinç ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. DÖGEM Danışmanı Murat Dinç, "Döşemealtı sınırlarındaki 32 mahallede yaşayan 14- 25 yaş arası gençlerin yerelde yönetim sürecine dahil olması için, Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç'in öncülüğünde Döşemealtı Gençlik Meclisi'ni kurduk. 25 kız, 25 erkek üyeden oluşan meclisimiz aktif olarak çalışmaktadır. Genç vekillerimiz, yurt içi ve yurt dışında çeşitli kişisel, sosyal ve mesleki gelişim seminerlerine katılmakta ve her geçen gün kendilerini geliştirmektedir" dedi.
KENDİLERİNİ GELİŞTİYORLAR
Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren genç meclis üyeleri, AB projesi yazma eğitimi aldıklarını, Erasmus programları kapsamında yurt dışına giderek yaşıtlarıyla ortak çalışmalar yaptıklarını anlattı.
'GENÇLER ÇOK ÖNEMLİ'
DÖGEM'i başarılı ve etkili çalışmalarından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Gül de "Gençliği çok önemsiyorum. Döşemealtı ilçemizde böyle bir gençlik meclisinin kurulması da çok faydalı bir çalışmadır. 24 Haziran seçimlerinde oğlum İsmail Gül de 18 yaşında milletvekili adayı olarak Türkiye'de bir ilke imza attı. Oğlumun da katkıları ve emniyet güçleriyle işbirliği içinde Kemer'de gençlerin sorunlarını çözmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Uyuşturucuyla mücadele konusunda çok başarılı olduk. Sizin meclisinizle de her konuda işbirliği yapmaya hazırız" diye konuştu.
'DAİMA HALKLA İÇ İÇE OLUN'
Kendisinin de çok genç yaşta siyasete girmiş ve yine genç yaşta belediye başkanı seçilmiş bir siyasetçi olduğunu hatırlatan Başkan Gül, "Sizler yarının mühendisleri, doktorları, hakimleri, avukatları, siyasetçileri, belediye başkanları ve milletvekilleri olacaksınız. Size önerim daima halkla iç içe olmanız ve onların sorunlarını daima dinlemenizdir. Ben de sürekli olarak semt pazarlarını, esnafımızı ziyaret ediyor, sokakta halkla sohbet ediyorum. Onların yaptığı eleştiriler bizim hizmetlerimize ışık tutuyor" dedi. 
GENÇLERDEN GÜL'E TEŞEKKÜR
Ziyaret sonunda Başkan Gül gençlere ziyaret anısına çeşitli hediyeler verdi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Gençler ve DÖGEM Danışmanı Murat Dinç, yakın ilgisinden ve konukseverliğinden dolayı Başkan Mustafa Gül'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!