Doğduğu ev meyhane oldu

Sezen Aksu’nun eskiden yaşadığı Nişantaşı’ndaki evi, meyhane oldu.

Haberin Devamı

Nişantaşı Süleyman Nazif Sokak’ta bulunan ev, artık Barba Meyhane olarak hizmet veriyor. Aksu’nun oğlu Mithat Can’ın doğumuna da şahit olan evde açılan Barba Meyhane, duvarlarını süsleyen eski rakı etiketleri ve Atatürk’ün zeybek yaptığı eski fotoğraflarıyla konuklarını geçmişte yolculuğa çıkarıyor.

Parti parti geziyor

Fransız Riviera’sının en ünlü gece kulüplerinden biri olan ve Cannes Film Festivali’nin after-party’lerine ev sahipliği yapan Le Baoli’nin ünlü DJ’leri, “Glam&Crazy” konsepti ile çıktıkları Amerika ve Avrupa turunun ıstanbul ayağında önceki akşam W Lounge’daydı. ılginç dansları ve perküsyon şovları ile konukların beğenisini toplayan grubu izleyenler arasında Ayşe Boyner de vardı.

EKAV’da seminer

ınci Aksoy’un sahibi olduğu EKAV/Eğitim Kültür Araştırma Vakfı’nda, başarı üzerine yazdığı kitaplarla bilinen Mümin Sekman, yarın 14:00-17:30 saatleri arasında “Başarmak Bir Sanattır: Kendi Hayatını
Seçme Sanatı” baş-lıklı seminer
verecek.

Sezonu açtı

Haberin Devamı

Ertekin Dinçay’ın Kalamış Marina’daki mekanının ‘Kışa Merhaba’ partisinin baş konuğu her yıl olduğu gibi bu yıl da Rahmi Koç’tu. Ogan-Ela Soysal, Tolga Savacı ile Zerrin Arbaş’ın da katıldığı davetin ilgi odağı ise Tevfik Dölen oldu. Ayşe Azizoğlu’nun kızı Esra Zarakol ile dans eden Tevfik Dölen’in figürleri alkış aldı.

Yılmabaşar’dan sergi

Jale Yılmabaşar, yeni sergisini Artev Sanat Galerisi’nde açıyor. 7-30 Kasım tarihleri arasında gezilebilecek sergi için Yılmabaşar “Kedilerim, bana ilham vermeye devam ettikleri sürece onların resimlerini yapmayı sürdüreceğim” dedi.

Bakan ziyarete geliyor

Akın-Gülin Öngör çifti, geçtiğimiz yıl Akhisar’da okul yaptırmıştı. Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Lisesi adı verilen okulda eğitime başlandı. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, yarın Akın Öngör’ün eşi adına yaptırdığı okulu ziyaret edecek. Akhisar’daki etkinliğe İstanbul’dan davetliler de gidecek.

Kiev’de kulüp yapıyor

Abdullah Burnaz, Kiev’de gece kulübü açıyor. Blackk ve Biber Bar’ın yaratıcısı Burnaz, Kiev Shooters Club projesiyle uluslararası alanda da kendini ispatlamayı planlıyor. Kiev Shooters, Dinyeper Nehri’nin üzerinde yüzen dubalara inşaa edilecek.

Galata’da mağaza açtı

Haberin Devamı

Modacı Bahar Korçan, Galata’da yeni mağazasını açtı. Açılışa moda, sanat ve tasarım dünyasının öne çıkan isimlerinin yanı sıra Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı. Korçan, kızı Lal ve eşi Cem Görk’le açılışa ev sahipliği yaptı.

Arto döndü

şarkıcı Arto sahnelere döndü. Sivri dilli Şarkıcı, üç yıldır sahnelerden uzak kalmıştı. Miami’deki evinde dinlendiğini belirten Arto, yeni repertuvarıyla cumartesi gecesi Etiler’deki Keops adlı gece kulübünde sahne alacak.

Yazarın Tüm Yazıları