Doğankent'te 'Kıyıda Kalmış Yetenekler' resim sergisi çok beğenildi

Güncelleme Tarihi:

Doğankentte Kıyıda Kalmış Yetenekler resim sergisi çok beğenildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 17:25

Doğankent'te 'Kıyıda Kalmış Yetenekler' resim sergisi çok beğenildi

Haberin Devamı

DOĞANKENT (Giresun), (DHA) – GİRESUN’un Doğankent ilçesi Çatak Köyü’nde açılan “Kıyıda kalmış yetenekler” resim sergisi büyük ilgi gördü.

Sergi, öğretmen Elif Yılmaz’ın, “Okullar hayat olsun” projesi kapsamında gerçekleştirildi. Resim kabiliyeti yüksek olan öğrenci velileri ile irtibata geçen öğretmen Yılmaz’ın, “Kıyıda kalmış yetenekler” projesi adıyla gerçekleştirdiği çalışmada ortaya çıkan ve karakalem resimlerden oluşan, “Kıyıda Kalmış Yetenekler Resim Sergisi”, Çatak İlköğretim Okulu’nda açıldı. Serginin açılışına Kaymakam Uğur Köroğlu, Doğankent İlçe Garnizon Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. Tuncay Doğancı, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden, Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Akıl, İl Genel Meclis üyeleri, daire amirleri, öğrenci velileri, köy halkı ve davetliler katıldı.

Açılışta öğretmen Elif Yılmaz’a teşekkür plaketi veren Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, bu tür çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, emeği geçen ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. Projenin mimarı sınıf öğretmeni Elif Yılmaz ise, ‘Okullar Hayat Olsun’ projesinin temel amacına sadık kalarak çalışma başlattıklarını belirterek, “Açtığımız resim sergisi ile çalışmanın meyvesini topladık. Köyümüzde okul-veli-öğrenci üçgeni içerisinde bazı değişik projelerimiz daha var. Önümüzdeki günlerde bunlarında hayata geçirilmesi için faaliyetlere başlayacağız” dedi.

Sergide karakalem ve strafor üzerine kabartma resim çalışmaları bulunan ev hanımları Fikriye Bayram, Özlem Topar ve Vesile Bayram ile kahvehane işletmecisi Ahmet Ural’a, Kaymakam Uğur Köroğlu, Garnizon Komutanı J.Asb.Kd. Bşçvş. Tuncay Doğancı, Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt tarafından hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!