Doğan isyanlarda

Güncelleme Tarihi:

Doğan isyanlarda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 00:00

Zorlu deplasmanda 10 kişi kalmalarına rağmen çift forvetle oynadıklarını ve golü bulduklarını belirten Trabzonspor’un hocası, "Bunu yabancı bir antrenör yapınca, dahi oluyor. Amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek" dedi.

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ziya Doğan, stoperlerin sakatlığı dışında hiçbir sıkıntısının olmadığını, bu mevkideki oyuncuların tam seviyeye geldiği zaman bordo mavili ekibin, yeni sezonda iddialı olacağını söyledi. İntertoto Kupası’ndaki Galati yenilgisinin fazla büyütüldüğünü de ifade eden Doğan, "Galibiyetler nasıl büyütülüyorsa mağlubiyet de öyle büyütüldü. Karamsar hava yaratıldı. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. 2-1’lik sonuç önemli avantaj" diye konuştu.

Romanya futbolcunun küçümsenmemesi gerektiğini ve her maçı farklı kazanacak durumlarının olmadığını vurgulayan Doğan, şöyle devam etti:

UEFA’ya gideceğiz

"Sadece lüzumsuz gördüğümüz sarı ve bunların neticesinde gelen kırmızı kartlara kızdım. Türk futbolcusunun büyük eksikliği, Avrupa’ya çıktığımızda belli oluyor. Galati’yi eleyeceğiz. 43 derece sıcakta 60 dakika 10 kişi oynadık. Biz bunu mazeret olarak söylemiyoruz. Bu durumda bile fizik güç olarak üstündük. Çift forvete döndük ve gol bulduk. Bana haksızlık yapılıyor. Bunu yabancı bir antrenör yapınca, dahi oluyor. Ziya Doğan 10 kişiyle çift santrforla oynadı ve gol buldu. Ama bazıların amacı üzümü yemek değil, bağcıyı dövmek. Biz bunlara alıştık, rahatız. Takımıma güveniyorum."

Komik senaryolar

Sezona başlarken stoper konusunda sıkıntı yaşayacağını söylediğini de belirten Doğan, "Bunun sebebi Stepanov’un, Erdinç’in sakatlıklarının uzaması ve Risp’in sakatlığıydı. Bunlar en azından ilk 4 hafta istediğimiz seviyede olmayacaklar. Romanya’daki maçta Tayfun’u kesmedik. Adalesinde çekme var. Onun için maç günü denemek istedik, ama hakemler müsaade etmedi. ’Tolga’ya yer açmak için Tayfun oynatılmadı’ şeklinde çok komik senaryolar üretiliyor. Ayrıca, Tolga bize büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Cezalar belli

Yattara
konusunda konuşmak istemediğini kaydeden tecrübeli hoca sözlerini şöyle tamamladı: "Ben futbolcumdan kamuoyunun önünde bahsetmek istemiyorum. Ben kendine söylüyorum. Çağdaş ve Yattara’ya verilecek cezalar bellidir. Kaleci transferi düşünmüyorum. Artık gelen kalecinin adaptasyonu zor olacak. Yönetim, "Transfer kapanmıştır ama zaman ne gösterir" demişti. Bundan sonra bir oyuncu gitti, bir oyuncu geldi. Giden Stepanov da hazır değildi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!