Doğan: "Herkes Spor Yapsın İstiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Doğan: Herkes Spor Yapsın İstiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2015 10:01

TAVŞANTEPE KİREÇOCAKLARI SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ, İZMİT BELEDİYE BAŞKANI DR. NEVZAT DOĞAN’I ZİYARET ETTİ.

Tavşantepe Kireçocakları Spor Kulübü yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’te faaliyet gösteren spor kulüplerini misafir etmeye devam ediyor. Tavşantepe mahallesinde bulunan Kireçocakları Spor Kulübü Başkanı Yasin Akkuş, yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Soylu, Ertan Yenen, Sedat Oğul, Faruk Soydan ve takım hocası Cihan Özkul, Başkan Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Engin Uztürk te hazır bulundu.
2. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyon olarak 1. Amatör kümeye çıkan Kireçocakları Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Doğan elde ettikleri başarıdan dolayı takımı ve yönetimi tebrik etti. Ziyarette konuşan Başkan Doğan, “Elde ettiğiniz bu önemli başarıdan daha güzel olan, o bölgedeki bir spor kulübümüzün her yaştan gençleri içinize alıp, sporla tanıştırmanızdır. Bana göre bu daha büyük şampiyonluk. Bizim en büyük dileğimiz şehrimizde spor yapan genç sayımızın artmasıdır. Bir kişiyi bile spor yapmaya yönlendirebilirsek bizim için en büyük kazanç budur. Çünkü spor sadece bedensel değil, ruhsal yönden de insana çok güzel katkılar sağlıyor” şeklinde konuştu.
Belediye olarak amatör spora en büyük desteği Cephanelik Spor Kompleksini yaparak verdiklerini ifade eden Doğan, "Bununla yetinmeyeceğiz, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağız" dedi.
Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Doğan’a teşekkür eden Kireçocakları Spor Kulübü Başkanı Yasin Akkuş da “Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olan ve İzmit’te sporun gelişmesi için büyük gayret gösteren başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!