Doğa sporcusu Üstüntaş olimpiyatlara Erciyes'te hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Doğa sporcusu Üstüntaş olimpiyatlara Erciyeste hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 16:09

Doğa sporcusu Üstüntaş olimpiyatlara Erciyes'te hazırlanıyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Erciyes A.Ş. Kış ve Doğa Sporları Kulübü sporcusu ve ülkemizi Biathlon A Milli Takımı’nda temsil eden Mehmet Üstüntaş, Rusya’nın Çaykovski şehrinde 24 Ağustos 2017’de düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası ve 2018 Güney Kore Kış Olimpiyatlarına Erciyes'te hazırlanıyor.
Erciyes A.Ş Kulübü sporcusu Mehmet Üstüntaş, antrenörü ve aynı zamanda abisi olan Ahmet Üstüntaş ile birlikte Erciyes yüksek irtifa kampında günde çift antrenman ile bisiklet, tekerlekli kayak, dağ yürüyüşü ve normal imitasyon çalışmaları olan güç ve atış antrenmanları ile sıkı bir tempoda çalışma yürütüyor. Erciyes’teki çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten Biathlon Milli Takım Antrenörü Ahmet Üstüntaş,”1 aydır sporcum ve kardeşim Mehmet Üstüntaş ile birlikte Erciyes’teki kampta hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Burada yoğun bir antrenman süreci geçiriyoruz. Günde çift antrenman ile sıkı bir çalışma programı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim ilk Hedefimiz Rusya’daki Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve ülkemize yüksek derece ile dönmek. İkinci hedefimiz ise Kore'deki Kış Olimpiyatları’na katılarak, ülkemizi olimpiyat tarihinde ilk defa Erciyes A.Ş Kayak Kulübü sporcusu Mehmet Üstüntaş ile en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı göndere çekmek” dedi.
Erciyes A.Ş. Kayak Kulübü sporcusu Mehmet Üstüntaş ise, “27 günlük kamp ile çok yoğun bir çalışma programı geçirdik. İnşallah bundan sonra her şey daha farklı olacak. Kamp boyunca elde ettiğim yüksek performansla önce yaklaşık 2 ay sonraki Dünya Şampiyonası, akabinde 2018 Kış Olimpiyatları’na Türkiye’den katılan ilk ve tek sporcu olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi istiyorum."
24 Ağustos 2017’de Rusya’nın Çaykovski şehrinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacak olan Üstüntaş,  2018’de ise Güney Kore'de düzenlenecek olan Kış Olimpiyatlarına katılarak, ülkemizi Biathlon dalında tek sporcu olarak temsil edecek .

FOTOĞREF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!