Doğa Okulları’na yeni CEO

Güncelleme Tarihi:

Doğa Okulları’na yeni CEO
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2016 12:51

Doğa Okulları’nın yeni CEO’su Devrim Karaaslanlı oldu. Karaaslanlı, “Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

100’ü aşkın kampüsüyle Türkiye’nin en büyük okul zincilerinden biri olan Doğa Okulları’nın yeni CEO’su Devrim Karaaslanlı oldu. Doğa Okulları’na katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Karaaslanlı, “Doğa Okulları, bugün, ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir okul. Ben de bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Doğa Okulları’nı diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modeller hayata geçirmesi. Bu anlamda sorumluluğum elbette ki çok büyük. Bunun bilinciyle hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Devrim Karaaslanlı kimdir?

En son Bahçeşehir Okulları’nda genel müdür olarak görev yapan Devrim Karaaslanlı, Michigan State Üniversitesi’nden ekonomi ve istatistik alanlarında yüksek lisans derecesi alarak profesyonel iş hayatına Amerikan Merkez Bankası’nda başladı. 2001-2005 yılları arasında bu bankanın Kansas City ve Boston birimlerinde ekonomist olarak görev yaptı. Türkiye’ye döndükten sonra, Vodafone Türkiye Finans bölümünde yöneticilik görevlerinde bulundu. Provus Bilişim A.Ş’de finanstan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. Karaaslanlı, evli ve bir çocuk babası. İyi derecede İngilizce biliyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!